Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gazul a făcut un pas important spre play-off, dar Edi Iordănescu nu se entuziasmează: "Asta este teama mea" Ce spune antrenorul despre situaţia de la club

VIDEO | Gazul a făcut un pas important spre play-off, dar Edi Iordănescu nu se entuziasmează: "Asta este teama mea" Ce spune antrenorul despre situaţia de la club

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a obţinut a treia victorie în deplasare în acest sezon şi va avea etapa viitoare un duel extrem de important pentru prezenţa între primele şase echipe ale campionatului. O va întâlni acasă pe FC Botoşani, exact echipa aflată pe poziţia a şaptea în Liga I.

După trei runde în care au obţinut doar 2 puncte, Olaru & Co au revenit la victorie la Sfântu Gheorghe. 
 
 
"Am produs şi ocaziile, am produs fotbal şi cred că rezultatul este unul total just. Felicit echipa, e bine că am deblocat această stare de presiune.Eu nu am teamă de competiţie. Teama mea a fost, cu toate că mie nu îmi place să pronunţ cuvântul ăsta, să nu mi se accidenteze jucătorii, să nu avem suspendaţi" a spus Edi Iordănescu la finalul partidei cu Sepsi. 
 
Edi Iordănescu îşi laudă şi mai mult fotbaliştii mai ales că în acest moment clubul nu trece prin cele mai bune momente.  
 
"Dacă vă uitaţi puţin pe situaţia financiară de la cluburi, noi avem al treilea cel mai mic buget. E greu. Şi eu mi-aş fi dorit mai mulţi bani, şi eu mi-aş fi dorit să mai aduc 2-3 jucători. Preşedintele, săracul, l-am certat de câte ori l-am prins, dar l-am înţeles, că nu dânsul aduce banii. Dânsul a stat numai prin tribunale, s-a luptat pentru club, a fost în cel mai greu moment alături de echipă. Din păcate, nu toate promisiunile au fost duse până la capăt" a declarat antrenorul ardelenilor. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: gaz metanedi iordănescuplay-off 

viewscnt
Articole similare