Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gazul a uitat să câştige! Edi Iordănescu: "Sunt mulţi jucători care au această problemă". Cu cine debutează în play-out

VIDEO | Gazul a uitat să câştige! Edi Iordănescu: "Sunt mulţi jucători care au această problemă". Cu cine debutează în play-out
Comentarii

Gaz Metan a obţinut ultima victorie în urmă cu aproape patru luni. Nici venirea lui Edward Iordănescu nu i-a trezit pe ardeleni care pot termina sezonul regulat şi pe locul 11.

Medieşenii vor intra în play-out cu 16 puncte. Astfel diferenţa faţă de locul de baraj, ocupat acum chiar de Dunărea Călăraşi va fi de 4 lungimi. Iar Iordănescu îşi face probleme pentru cele 14 etape din partea a doua a campionatului. 

"Trebuie să legăm jucătorii de club pentru că văd la antrenamente, la jocuri şi din discuţile cu ei sunt prea mulţi care termină contractele peste trei luni şi avem nevoie să-i legăm aici de club. Toate echipele inclusiv cele care vor termina pe 7, 8, înjumătăţindu-se punctele intri în horă vrei, nu vrei. Dacă nu se înjumătăţeau cu siguranţă că era mult mai confortabil" a declarat antrenorul Gazului. 

Gazul a înscris doar două goluri în cele cinci etape jucate în acest an. În sezonul trecut, medieşenii au recuperat în play-out după ce au terminat penultimii sezonul regulat. Hermannstadt va fi primul adversar din play-out pentru Gaz Metan. 

"Trebuie să adunăm puncte cât mai repede, trebuie să fim eficienţi, trebuie să fim şi pragmatici uneori pentru că în fotbal asta contează ce faci şi în ultimul sector de teren. Mă interesa foarte tare să câştigăm acest joc, să primim mai mulţi bani de la televiziune pentru că aveam nevoie, mă interesa să punem puncte în plus" a adăugat antrenorul. 
 

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşedward iordănescuplay-out 

viewscnt
Articole similare