Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Generaţia de Aur - Barca Legends 0-2. A fost show la Cluj: Hagi a marcat, dar în poarta României

VIDEO | Generaţia de Aur - Barca Legends 0-2. A fost show la Cluj: Hagi a marcat, dar în poarta Românieigalerie foto

Special

Comentarii

Generaţia de Aur a României a fost învinsă de Legendele Barcelonei, scor 0-2, într-un meci-eveniment disputat la Cluj şi transmis în direct de Telekom Sport 1.

Golurile partidei au fost reuşite de Salinas, în prima repriză, şi de Gheorghe Hagi, în a doua, care a schimbat echipele la pauză. "Regele" l-a învins pe Florin Prunea cu un şut din afara careului.

Vezi mai jos partida dintre Generaţia de Aur şi Legendele Barcelonei

LIVE VIDEO Generaţia de Aur vs Legendele Barcelonei! Urmăreşte noua pagină @TelekomSport.ro pentru cele mai tari transmisiuni live

Telekom Sport LIVE

Acum LIVE: Generaţia de Aur - Legendele Barcelonei! Urmăreşte noua pagină TelekomSport.ro pentru cele mai tari informaţii şi transmisiuni live

Posted by TelekomSport.ro on Saturday, June 16, 2018

GOOOL Barcelona! Marchează Gigă Hagi, care a schimbat echipele la pauză.



Ce ratare pentru Lupescu! Lob încercat de Kaiser, dar şutut a fost scos de pe linia porţii de Dehu!

UPDATE | GOOOL Barcelona! Salinas scapă singur cu Stelea, îl driblează pe "Arnold" şi înscrie în poarta goală, după o ieşire greşită la off-side a lui Gică Mihali.

UPDATE | Şi Victor Piţurcă a venit la microfonul Telekom Sport înainte de marele meci

UPDATE | Florin Prunea şi fostul mare fotbalist al Barcelonei, Albert Ferrer, au vorbit despre ce înseamnă pentru ei jocul din această seară.

UPDATE | Avem cele două distribuţii pentru meciul din această seară.

 

”PENULTIMA ŞANSĂ SĂ VEDEŢI GENERAŢIA DE AUR PE TEREN”

Gică Popescu a dezvăluit că meciul cu Legendele Barcelonei va fi penultimul pentru Generaţia de Aur a fotbalului românesc. ”Vom mai avea, cel mai probabil, încă un meci, la Bucureşti, anul viitor. Aşa că dacă vreţi să ne vedeţi, veniţi acum, la Cluj, şi apoi în Capitală. Uşor, uşor, Generaţia de Aur dispare”, a spus ”Baciul”.

Ziua va începe cu o sesiune de interviuri, unii dintre cei mari foşti fotbalişti ai lumii vor vorbi în exclusivitate la Telekom Sport. Va urma o emisiune live în care Tudor Samuilă şi invitaţii săi vor analiza cele două echipe şi vor prezenta matriale de colecţie din trecutul glorios al marilor sportivi.

Gică Popescu şi Gică Hagi, două legende ale fotbalului românesc, vor evolua pentru ambele echipe.

Lotul ”Generaţiei de Aur”: 
Bogdan Stelea şi Florin Prunea
Gică Popescu, Gheorghe Mihali, Miodrag Belodedici. Tibor Selymes, Cristi Chivu, Ioan Sabău, Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Dorinel Munteanu, Mihai Prodan, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Gheorghe Hagi, Ionuţ Lupescu;
Ionel Ganea, Adrian Ilie.

Selecţioner: Emeric Ienei
Antrenor secund: Gabi Balint

Lotul ”Legendelor Barcelonei”:
Francesc Arnau, JesusAngoy, Gică Popescu, Gică Hagi, Sonny Andersson, Andoni Goicoetxea, Frederic Dehu, F.S. Sanchez Jara, Juliano Belletti, Julio Salinas, Miquel Angel Nadal, Lluis Carreras, Oscar Arpon, Miquel Soler, Patrik Andersson, Juan Carlos Rodriguez, Phillippe Christanaval, Giovanni Silva de Oliveira.

La ora 19:00, vorbele se vor pierde, iar gloriile trecutului vor străluci din nou în lumina nocturnei. La finalul partidei, vor urma o serie de reacţii şi interviuri.


Florin Mergea/Adrian Unguru vs. Mike Bryan/Goran Ivanisevic

In ultimul meci al zilei, Pavel a schimbat rolurile: a revenit la functia lui actuala şi le-a dat sfaturi lui Mergea si Ungur. Ziua de tenis de la Cluj s-a terminat exact cum a inceput: cu zambetul pe buze si in aplauzele fanilor. Ultimii actori au fost Mergea si Ungur de o parte a fileului, iar Mike Bryan cu Goran Ivanisevic de cealalta parte.

S-a jucat mai mult tenis: americanul Bryan a luat meciul in serios si a demonstrat de ce a fost lider in clasamentul de dublu. Până la urmă, victoria le-a revenit celor două români, care, la final, au primit cupele de campioni.


Andrei Pavel/Cristi Chivu vs. Miguel Angel Nadal/Mike Bryan


Andrei Pavel vs. Goran Ivanisevic

Andrei Pavel si Goran Ivanisevic au incantat spectatorii in meciul de deschidere de la Cluj. Fost castigator la Wimbledon, croatul a pierdut in fata lui românului.

La 44 de ani, Andrei Pavel a demonstrat inca o data ca nu a uitat sa joace tenis. A avut si un partener pe masura la primul meci al demonstrativului de la Cluj: Goran Ivanisevic, castigator la Wimbledon in urma cu 17 ani. Cei doi au fost aplaudaţi la scenă deschisă de spectatorii prezenti in sala de la Cluj. Exasperat de loviturile perfecte ale lui Pavel, Ivanisevic i a cedat locul unui copil. Si a fost cu noroc: pustiul s-a descurcat mai bine in fata lui Pavel. 

Daca nu a punctat pe teren, croatul a strans puncte bonus la capitoul artistic. 

Sports Festival continuă cu meciul dintre Florin Mergea/Andrei Pavel şi Goran Ivanisevic/Mike Bryan

UPDATE 17:30 La această oră se joacă un meci demonstrativ din tenis între România şi Restul lumii. Cristi Chivu se ”bagă” şi el la joc.


UPDATE: ”Generaţia de Aur” a plecat spre Cluj, acolo unde va disputa un demonstrativ cu ”Legendele Bacelone”, în cadrul Sports Festival. Pe Cluj Arena sunt aşteptaţi 30.000 de oameni. Vor avea ce vedea, chiar dacă Hagi, Popescu sau Panduru au mai îmbătrânit.

Majoritatea celor din generaţia de aur a plecat de la Bucureşti alături de cel care va avea rolul de selecţioner, Victor Piţurcă. Au fost puşi pe glume şi toţi sunt curiosşi să vadă cine va ceda primul şi cine va rezista cel mai mult în demonstrativul de pe Cluj Arena.


Pe 15 iunie, iubitorii tenisului vor putea să-i vadă din nou la lucru pe doi dintre cei mai mari campioni ai sportului alb, gemenii Bryan, care au dominat ani la rândul tenisul mondial în proba de dublu, cu 116 titluri ATP în palmares şi 6 Grand Slam-uri. Alături de ei vor mai intra în arenă Goran Ivanišević, Andrei Pavel, Florin Mergea şi Adrian Ungur.

Sala Polivalentă din Cluj va găzdui la 15 iunie întâlnirea dintre Team Romania şi Team World, iar organizatorii promit şi alţi invitaţi surpriză în cadrul showului de tenis.

Spectacolul va începe la ora 16:00, când vom transmite imagini LIVE de la antrenamentele oficiale ale ”Generaţiei de Aur” şi ale ”Legendelor Barcelonei”. De la ora 16:30, Tudor Samuilă şi Costin Cavaşi vor prefaţa prima confruntare dintre Team Romania şi Team World. O oră mai târziu (17:30) tenisul de cea mai bună calitate va lua locul discuţiilor şi doar zgomotul zgurii sub pantofii combatanţilor va vorbi pe teren.

Andrei Pavel îl va înfrunta pe Goran Ivanišević în prima încleştare a zilei. În cel de-al doilea meci, Andrei Pavel şi Adrian Ungur vor face echipă pentru a lupta împotriva echipei Ivanišević/Bryan. Seara va fi închisă într-un mod cu totul şi cu totul spectaculos. Ultima partidă a zilei le va aduce faţă în faţă perechile Bob/Mike Bryan şi Pavel/Mergea.

Fiecare meci al confruntării dintre Team Romania şi Team World, va fi urmat de un studio live. La finalul zilei, Corina Marinaş, reporter Telekom Sport, va sta de vorbă cu jucătorii şi ne va aduce cele mai proaspete reacţii.

Sports Festival va continua şi a doua zi, sâmbătă, 16 iunie, când este programată confruntarea dintre ”Generaţia de Aur” şi ”Legendele Barcelonei”.

Ziua va începe cu o sesiune de interviuri, unii dintre cei mai mari foşti fotbalişti ai lumii vor vorbi în exclusivitate la Telekom Sport. Va urma o emisiune live în care Tudor Samuilă şi invitaţii săi vor analiza cele două echipe şi vor prezenta matriale de colecţie din trecutul glorios al marilor sportivi.

Gică Popescu şi Gică Hagi, două legende ale fotbalului românesc, vor evolua pentru ambele echipe.

Lotul ”Generaţiei de Aur”: 
Bogdan Stelea şi Florin Prunea
Gică Popescu, Gheorghe Mihali, Miodrag Belodedici. Tibor Selymes, Cristi Chivu, Ioan Sabău, Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Dorinel Munteanu, Mihai Prodan, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Gheorghe Hagi, Ionuţ Lupescu;
Ionel Ganea, Adrian Ilie.

Selecţioner: Emeric Ienei
Antrenor secund: Gabi Balint

Lotul ”Legendelor Barcelonei”:
Francesc Arnau, JesusAngoy, Gică Popescu, Gică Hagi, Jose Edmilson, Sonny Andersson, Andoni Goicoetxea, Frederic Dehu, F.S. Sanchez Jara, Juliano Belletti, Julio Salinas, Miquel Angel Nadal, Lluis Carreras, Eric Abidal, Oscar Arpon, Miquel Soler, Patrik Andersson, Juan Carlos Rodriguez, Phillippe Christanaval.

La ora 19:00, vorbele se vor pierde, iar gloriile trecutului vor străluci din nou în lumina nocturnei. La finalul partidei, vor urma o serie de reacţii şi interviuri.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sports festivalromaniageneratia de aurbarcelona 

viewscnt
Articole similare