Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO GENIAL | Cum reacţionează Basarab Panduru când vede faza în care Mihăilă îi dă "fum" motoretei Adi Popa

VIDEO GENIAL | Cum reacţionează Basarab Panduru când vede faza în care Mihăilă îi dă "fum" motoretei Adi Popa

Liga 1

Comentarii

Faza în care atacantul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, l-a pierdut pe drum pe mijlocaşul FCSB-ului, Adi Popa, în meciul de duminică, pe care vicecampioana l-a câştigat cu 1-0, a stârnit amuzamentul general în platoul Telekom Sport.

"Ce s-a întâmplat cu Motoreta? Motoreta pe drum... Nu am văzut Motoreta aşa niciodată", a comentat Basarab Panduru, în hohote de râs.

Cornel Dinu l-a completat pe Panduru cu o reacţie genială. "Are raniţă şi în faţă şi în spate", a spus Dinu. "Uite-l, săracul de el. Are vreo 5 kg. în plus şi el. El fuge corect din punct de vedere al mişcării mâinilor, dar nu îl mai ajută picioruşele", a adăugat Cornel Dinu.

Prezent, la rândul său, în platou, fostul arbitru Cristi Balaj a îndemnat la calm: "Iarăşi o să zică că ne legăm de el".

"S-ar putea să aibă peste 30 de kilometri pe oră"

Apoi, Basarab Panduru a lăsat gluma la o parte şi s-a declarat uimit de viteza atinsă de Valentin Mihăilă: "S-ar putea să aibă peste 30 (n.r. kilometri pe oră). S-ar putea 30-31. Prea mare viteza. Popa nu stă pe loc. Şi Popa are 26-27-28".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe