Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO GENIAL | De ce a renunţat Alexandru Tudor la "cazanul" pentru care devenise celebru: "Nu-l mai am!" Culmea: ce maşină de 1500 de euro conduce acum

VIDEO GENIAL | De ce a renunţat Alexandru Tudor la "cazanul" pentru care devenise celebru: "Nu-l mai am!" Culmea: ce maşină de 1500 de euro conduce acumgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Tudor (47 de ani) s-a retras din activitatea de arbitru după aproape 20 de ani în care a activat ca central în Liga 1, o perioadă în care a reuşit să se facă remarcat nu numai prin modul în care împărţea dreptatea în meciurile la care era delegat.

În anii 2000, Alexandru Tudor devenise celebru şi graţie alegerii făcute pentru maşina personală: a condus o lungă perioadă de timp o Dacia break pe care nu voia să o schimbe în ruptul capului. A fost nevoit însă să o facă recent :)

Totuşi, nici noua preferinţă a lui Alexandru Tudor nu e una care să atragă prea multe priviri: conduce o maşină care nu costă mai mult de 1500 de euro (foto jos).

"Nu mai am 'cazanul'. Păi începuse să iasă apa prin aripi! Am un Volkswagen Lupo care merge foarte bine şi de care sunt mulţumit. Şi nevastă-mea mă critică: Băi, dar ai siguranţă cu ea?



Dacă pot să mă duc la Botoşani, la Cluj, la Baia Mare şi o fac acum, pe iarnă, cum să nu am siguranţă pe ea? Dar trebuie să merg cu 150 de km pe oră? Nu pot să merg cu 70, 80!? Cine mă grăbeşte?"
, a declarat Alexandru Tudor în studioul Telekom Sport.

Aceasta e maşina condusă în prezent de Alexandru Tudor, conform Libertatea

Afla mai multe despre: alexandru tudordacialupo 

viewscnt
Articole similare