Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO GENIAL | Francezii nu dau cu pumnul ca Prodanca. Un fotbalist celebru din naţionala Franţei şi-a sărutat colegul de echipă

VIDEO GENIAL | Francezii nu dau cu pumnul ca Prodanca. Un fotbalist celebru din naţionala Franţei şi-a sărutat colegul de echipă galerie foto
Comentarii

Dimitri Payet l-a sărutat pe colegul său de la Marseille, Bouna Sarr, înaintea amicalului dintre Olympique Marseille şi Bourdeaux. Gestul internaţionalului francez a fost surprins de una dintre camerele poziţionate pe culoarul de la vestiare.

Atât Bouna Sarr cât şi cei din club s-au distrat pe seama imaginilor surprinse şi au postat videoclipul pe conturile de socializare. 

Cel mai celebru sărut dintre doi fotbalişti este cel dintre Gary Neville şi Paul Scholes pe vremea când erau colegi la Manchester United.

Se întâmpla în 2010 în urma unui gol marcat de Scholes, în minutul 93, în poarta rivalilor de la Manchester City. "Am făcut lucruri prosteşti după acel gol. L-am sărutat pe Scholey" declara Neville la câţiva ani după acel gest. 

Afla mai multe despre: dimitri payet,  

viewscnt
Articole similare