Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | GENIAL! Iftime a strigat după Croitoru de la oficială după Botoşani - FCSB 0-2. Ce i-a putut spune, antrenorul era nervos: "Lasă-i"

VIDEO | GENIAL! Iftime a strigat după Croitoru de la oficială după Botoşani - FCSB 0-2. Ce i-a putut spune, antrenorul era nervos: "Lasă-i"

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai carismatici patroni din Liga 1, Valeriu Iftime, şi-a arătat, din nou, susţinerea pentru antrenorul Marius Croitoru, după ce FC Botoşani a pierdut acasă cu FCSB, scor 2-0. La finalul meciului, omul de afaceri a avut un mesaj de la distanţă pentru tehnician.

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

FC Botoşani nu a putut rupe "blestemul" în faţa FCSB-ului. Moldovenii nu au câştigat de cinci meciuri în faţa FCSB-ului, unde a vândut mai mulţi fotbalişti importanţi, iar istoria s-a repetat duminică seara. La pauză s-a intrat cu scorul de 0-0, dar Florin Tănase a deschis scorul în minutul 53, iar Darius Olaru a făcut 2-0 pentru FCSB şi a stabilit scorul final în minutul 66. La final, Valeriu Iftime a fost protagonistul unui moment marcă înregistrată. 

Valeriu Iftime a strigat de la oficială către Croitoru: "Marius, lasă-i! Meciul următor! Nu ne-au omorât!"

Vulcanicul antrenor al lui FC Botoşani a fost supărat pe jucători, după înfrângerea cu FCSB şi a pornit analiza partidei încă de pe teren. A fost momentul în care Valeriu Iftime a intervenit şi şi-a arătat susţinerea faţă de antrenor: "Marius, lasă-i! Meciul următor! Nu ne-au omorât! Asta e azi. Meciul următor. Hai, Marius!", a strigat de la oficială patronul lui FC Botoşani. 

Valeriu Iftime a comentat şi rezultatul final al partidei: "Au avut două ocazii clare, au jucat, Moruţan a dat două assisuri, e fotbalist. N-am avut sclipire, e greu să-i faci pe fotbal adevărat, buni, fotbalişti, bravo lor.  E clar că suntem o echipă care joacă fotbal, dar când deschidem nu suntem cei mai buni, decât dacă avem un mijlocaş care să fie un număr 10 adevărat. Fără Ongenda, suntem greu de creat pericol la o echipa ca FCSB. Sper să joace bine la Craiova, să mergem acolo să facem măcar un egal", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.  

Patronul lui FC Botoşani încă are emoţii pentru calificarea în play-off şi a comentat şi suspiciunile de blat cu FCSB: "Mă acuză oricum că am dat azi meciul, de acuzaţii nu scăpăm, dar noi jucăm fotbal, n-am stat în apărare, n-am stat să ne calce în picioare, să evităm să dăm gol din fază fixă.  Am încercat să jucăm fotbal, atât am putut în seara asta. Nu e aproape play-off-ul. Are orizontul lui, sper să nu-l scăpăm, mai avem trei meciuri grele, cu Craiova... Măcar cinci puncte să facem, putem şi cu Sepsi, şi cu Craiova, poate şi la Voluntari, nu e uşor. Nu e imposibil, pentru noi, dacă nu luăm cinci puncte din cinci meciuri suntem o echipă slabă şi nu merităm în play-off", a mai spus Valeriu Iftime.   

FC Botoşani e pe locul cinci în Liga 1, cu 37 de puncte, cu patru puncte peste locul al şaptelea, pe care se află UTA Arad. FCSB e lider în Liga 1 cu 54 de puncte, cu trei mai multe decât CFR Cluj, care are un meci mai puţin jucat. 

 

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitorufcsbfc botosani fcsb 

viewscnt
Articole similare