Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO GENIAL | Neveste disperate! :) Soţiile unor jucători de la Concordia au sărit la bătaie. De ce s-au enervat atât de rău

VIDEO GENIAL | Neveste disperate! :) Soţiile unor jucători de la Concordia au sărit la bătaie. De ce s-au enervat atât de rău

Superliga

Comentarii

Câteva dintre soţiilor jucătorilor de la Concordia au intrat în conflict cu câţiva suporteri care-i înjurau pe elevii lui Ion Moldovan, după ce Chiajna a ratat victoria în prelungirile meciului cu Sepsi.

Conflict în tribuna oficială a stadionului din Chiajna. Câteva soţii şi iubite n-au mai suportat ca jumătăţile lor să fie înjurate, astfel că au luat atitudine. Femeile s-au pus să-i tragă la răspundere pe suporterii care-i înjurau pe jucătorii Concordiei.

Una dintre ele a decis să meargă mai departe de atât şi a plecat pe culoarul de acces, hotărâtă să-şi impună şi mai clar punctul de vedere. Situaţia a fost ţinută sub control de stewarzii care se aflau în acea zonă. Până la urmă, spiritele s-au calmat.



Motivul pentru care fanii Concordiei i-au înjurat pe jucători a fost rezultatul meciului cu Sepsi. Chiajna a condus cu 1-0 până în prelungiri, dar a fost egalată în minutul 90+3, când Ghinga a marcat din ”foarfecă”.

Afla mai multe despre: concordia chiajnasepsisotii 

viewscnt
Articole similare