Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO GENIAL! Provocarea finalului de an. Telekom Sport i-a provocat pe handbaliştii de la Dinamo să cânte imnul naţional

VIDEO GENIAL! Provocarea finalului de an. Telekom Sport i-a provocat pe handbaliştii de la Dinamo să cânte imnul naţional

Handbal

Comentarii

Colega noastră Geanina Iacob i-a pus la treaba pe handbalistii de la Dinamo. Nu i-a invitat să cânte muzica populară. Au primit în schimb o altă provocare - să cânte imnul Romaniei.

De doua sezoane, Dinamo merge ceas in campionat dar şi in Liga Campionilor. Se pare ca nimic nu ii mai poate opri pe baietii lui Constantin Stefan să-si atingă visul: să treacă de baraj, apoi să joace in optimi, în sferturi şi de ce să ajungă in elita handbalului masculin.

Până atunci însă handbalistii se bucura de perioada mai lejeră pe care o au şi s-au pus şi pe cantat. De fapt noi i-am provocat. In actuala editie Dinamo are in lor 12 jucatori straini şi doar 4 romani.

Cel mai vechi stranier este Alireza Mousavi, care imbraca de cinci ani tricoul alb-rosu, iar printre cei mai noi sunt Mamdouh Shebib şi Stefan Vujici. Alături de capitanul Dan Savenco au cantat imnul Romaniei dirijati pentru inceput de conducatorul din teren, Savenco.

Pâna s-au apucat propriu-zis de cântat, dinamoviştii s-au pregatit intens... ficare ştia dinainte prima strofa din imn, iar la sală au facut doar cateva repetiţii...După repetitii, dinamoviştii au prins curaj şi au trecut la.... varianta oficiala. Sa ii ascultam!

Afla mai multe despre: dinamohandbal 

viewscnt
Articole similare