Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO GENIAL | Starul din La Liga care îşi ţine averea în LEI: "Nu se rup niciodată, sunt din plastic! Am în bancă 3.318.847 de lei româneşti" :)

VIDEO GENIAL | Starul din La Liga care îşi ţine averea în LEI: "Nu se rup niciodată, sunt din plastic! Am în bancă 3.318.847 de lei româneşti" :)

Primera Division

Comentarii

Moment inedit în cadrul emisiunii La Resistencia de la Movistar Plus. Vedeta lui Espanyol Barcelona, Borja Iglesias, a scos 1 leu românesc din buzunare şi şi-a calculat banii din conturi în moneda românească.

Borja Iglesias este probabil cel mai valoros jucător al momentului din lotul formaţiei Espanyol Barcelona. Evaluat la 20 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com, dar cu o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, vârful formaţiei catalane bate deja la porţile echipei naţionale.

În vârstă de 26 de ani, Borja a marcat în acest sezon 12 goluri pentru formaţia pregătită de Rubi şi este unul dintre cei mai buni marcatori din campionatul spaniol, competiţie transmisă în direct de Telekom Sport.

Sigur, toate acestea sunt detalii cunoscute despre vârful grupării Blanquiazule. ”El Panda” şi-a arătat şi o parte dintre detaliile ascunse din viaţa sa în cadrul emisiunii La Resistencia de la Movistar Plus.

Unul dintre momentele cele mai interesante ale emisiunii este acel moment în care moderatorul David Broncano îşi întreabă invitaţii câţi bani au de fapt în conturile lor. Printre glume şi momente stânjenitoare, majoritatea invitaţilor se eschivează şi evită să ofere un răspuns concret la această întrebare. N-a fost şi cazul lui Borja, care a răspuns cu o francheţe incredibilă la întrebarea moderatorului.

Surpriza a fost însă uriaşă, pentru că Borja Iglesias a scos din buzunar o bancnotă de 1 leu românesc, explicând că şi-a calculat banii în moneda tradiţional românească: ”Am 3.318.847 de lei româneşti în cont, te asigur” a explicat printre zâmbete Iglesias. Gluma sa a fost pe placul moderatorului David Broncano, care s-a arătat surprins de cât de rezistent este leul românesc: ”Îmi place mult la această bancnotă faptul că nu se poate rupe. E din plastic. Sunt fanul banilor româneşti” a glumit vârful lui Espanyol.

Evident, spaniolii au calculat imediat ce sumă are în conturi Borja. Cele puţin peste 3 milioane de lei ”se traduc” în euro în frumoasa sumă de 697.000.

  • 10 goluri şi 2 pase decisive are Borja pentru Espanyol în La Liga

  • Atacantul marchează un gol la 195 de minute jucate, o medie mai bună decât Karim Benzema

  • 52% din şuturile sale ajung în poarta adveră

  • Arsenal şi Valencia s-au arătat interesate de serviciile sale

  • 30 de goluri a marcat în anul calendaristic 2018

viewscnt
Articole similare