Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO GENIAL | U Craiova - Astra, fază de o asemănare izbitoare cu cea din care Asensio a marcat primul său gol după un an. Cum a putut să reia Mihai Răduţ

VIDEO GENIAL | U Craiova - Astra, fază de o asemănare izbitoare cu cea din care Asensio a marcat primul său gol după un an. Cum a putut să reia Mihai Răduţ
Comentarii

Meciul dintre U Craiova şi Astra a oferit o fază de o asemănare izbitoare cu cea din care, cu o zi în urmă, fotbalistul spaniol Marco Asensio a marcat primul său gol după mai bine de un an, pentru Real Madrid.

Revenit după o accidentare teribilă, care l-a ţinut departe de teren aproape un an, Asensio a fost trimis în teren în minutul 74 al meciului dintre Real Madrid şi Valencia. Câteva secunde mai târziu, fotbalistul spaniol a reuşit să marcheze, la chiar prima atingere a mingii, cu o execuţie de mare fineţe, din centrarea lui Ferland Mendy.

Fundaşul stânga francez a pătruns în viteză pe lângă un adversar, în stânga, şi i-a aşezat perfect mingea lui Asensio. Aflat la prima bară, Asensio a plasat mingea la colţul lung, la prima atingere a mingii în acest sezon.

VIDEO cu golul lui Marco Asensio

La nici 24 de ore, o fază foarte asemănătoare are loc în Liga 1, pe Ion Oblemenco. Radunovici îl depăşeşte fără probleme pe Andrei Ivan, în stânga, apoi întoarce la Mihai Răduţ. Aici intervine, însă, diferenţa de clasă. Mijlocaşul Astrei trimite mingea în tribune şi ratează şansa de a deschide scorul în faţa celor de la U Craiova.

VIDEO cu ratarea lui Mihai Răduţ

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare