Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Genialul Tim Krul! A eliminat-o pe Tottenham din Cupa Angliei, la loviturile de departajare, apelând la un truc ingenios

VIDEO | Genialul Tim Krul! A eliminat-o pe Tottenham din Cupa Angliei, la loviturile de departajare, apelând la un truc ingenios

Premier League

Comentarii

Norwich a eliminat-o pe Tottenham Hotspur, miercuri seară, în faza sferturilor de finală din Cupa Angliei, după executarea loviturilor de departajare, acolo unde portarul olandez, Tim Krul, a fost genial.

Partida dintre Tottenham Hotspur şi Norwich, disputată pe "Tottenham Hotspur Stadium" din Londra, s-a terminat la egalitate după primele 90 de minute, scor 1-1, şi s-a intrat în prelungiri. Pentru gazdele antrenate de Jose Mourinho deschisese scorul Jan Vertonghen (min. 13), în timp ce egalarea era reuşită de Josip Drmic (min. 78). Apoi, au urmat 30 de minute de echilibru totul, iar calificarea avea să se decidă la penalty-uri.

A fost momentul când şi-a intrat în scenă, genialul "actor" olandez, Tim Krul. Ajuns la 31 de ani, portarul lui Norwich a prins drag, subit, de o sticlă de apă, pe care a manevrat-o pe toate părţile, de parcă era hipnotizat de aceasta. Zoom-ul camerelor de luat vederi a confirmat "hipnoza". Tim Krul avea scris pe sticla de plastic unde trag cel mai des toţi jucătorii lui Tottenham Hotspur. Pe scurt, olandezul îşi realizase o fiţuică, iar acum făcea o scurtă recapitulare.

Înaintea fiecărei lovitură a celor de la Tottenham Hotspur, Krul depista numele adversarului şi fugea la "sticla magică" pentru a verifica lista. Înainte de fiecare lovitură! Aşa a apărut două lovituri de pedeapsă, executate de Tony Parrott şi Gedson Fernandes, iar Norwich s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Iată cum au executat jucătorii celor de două echipe loviturile de la 11 metri: 

 

Afla mai multe despre: tim krulnorwichtottenham 

viewscnt
Articole similare