Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Genoa - Juventus 2-0. Cu Radu titular, Genoa e prima echipă care o învinge pe Juventus în acest sezon, în Serie A

VIDEO | Genoa - Juventus 2-0. Cu Radu titular, Genoa e prima echipă care o învinge pe Juventus în acest sezon, în Serie A

Serie A

Comentarii

În primul meci al zilei de duminică din Serie A, Genoa a învins-o pe Juventus, pe teren propriu.

În prima repriză, Genoa şi-a creat mai multe ocazii, dar campionii au venit mai motivaţi de la vestiare. Au înscris prin Dybala, la un şut la care Radu a avut ghinion, dar a fost anulat în urma unui offside. Lovitura a fost dată chiar de un fost jucător de la Juventus. Sturaro a intrat în minutul 71, iar la un minut distanţă a înscris. Zece minute mai târziu, veteranul Pandev a stabilit scorul final, printr-o execuţie de marcă. 
 
În urma acestui rezultat, Juventus rămâne lider cu 75 de puncte şi înregistrează prima înfrângere în acest sezon. Genoa a urcat pe 12, cu 33 de puncte. 

VIDEO | Genoa - Juventus 2-0 (Sturaro 72, Pandev 81)

  • Genoa: Radu - Pereira, Romero, Zukanovic, Criscito - Lerager, Radovanovic, Rolon - Lazovic, Sanabria, Kouame
  • Juventus: Perin - Caceres, Bonucci, Rugani - Pjanic - Joao Cancelo, Emre Can, Bentancur, Alex Sandro - Dybala, Mandzukic

Min. 81: GOOOOL Genoa! Pandev a dat lovitura şi Genoa este aproape de a provoca prima înfrângere a lui Juventus. 

Min. 72: GOOOOL Genoa! Nebunie pe Stadio Luigi Ferrari. Sturaro îl învinge pe Perin cu un şut din afara careului, la doar un minut după ce intrase pe teren.

Min. 56 Ionuţ Radu, salvat de Var! Dybala îl învinge pe român, ajutat şi de o deviere a lui Criscito, dar centralul partidei a anulat în cele din urmă golul, pentru un ofsaid.

Cristiano Ronaldo, printre alţii, a fost lăsat în afara lotului de Max Allegri, după performanţa reuşită în meciul cu Atletico Madrid din Liga Campionilor, astfel Ionuţ Radu nu se va întâlni cu starul portughez. 


Eroul campioanei Italiei din ”dubla” cu Atletico, Cristiano Ronaldo nu este în lotul torinezilor pentru duelul cu Genoa lui Andrei Radu.

Super starul juventinilor va lua pauză, aşa cum a explicat antrenorul Massimiliano Allegri: ”Să vă explic motivul. Cristiano merge şi la naţională, unde are două meciuri complicate. Lor li se adaugă şi efortul depus în Liga Campionilor. Prefer să îl las acasă, să se odihnească. E riscant pentru el” a declarat tehnicianul italian.

Din cauza unei accidentări, Ionuţ Andrei Radu a ratat meciul cu Parma din etapa trecută şi nu este sigur că va reveni nici pentru partida cu Juventus Torino. Indisponibili sigur sunt Oscar Hilijemark şi Andrea Favilli, jucător împrumutat de ”Grifon” chiar de către Juve. Allegri nu-i va avea la dispoziţie pe lângă Ronaldo pe Douglas Costa, Mattia de Sciglio, Juan Cuadrado, Sami Khedira şi Andrea Barzagli.

  • Genoa - Juve LIVE VIDEO şi ONLINE pe Telekom Sport 1 şi pe www.telekomsport.ro de la 13:30

Băieţii lui Allegri au 18 puncte avans faţă de locul 2, Napoli, iar drumul spre titlul de campioană a Italiei pare tot mai sigur. Genoa se află pe locul 13 în Serie A cu 30 de puncte, adică 45 de puncte mai puţin decât Juventus Torino.

  • Genoa - Juve LIVE VIDEO şi ONLINE pe Telekom Sport 1 şi pe www.telekomsport.ro de la 13:30

Campionii en titre sunt neînvinşi în acest sezon şi din 27 de meciuri au câştigat 24 şi au remizat în 3. Genoa are 11 înfrângeri în acest sezon, dar numai trei suferite în faţa propriilor suporteri. În deplasare, torinezii au 12 victorii şi o remiză în 13 meciuri jucate. 

Afla mai multe despre: juventusgenoaandrei radu 

viewscnt
Articole similare