Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Copos, apariţie neaşteptată la aeroport. Unde a fost ex-patronul Rapidului: ”Am stat şi aseară împreună, şi azi-dimineaţă”

VIDEO | George Copos, apariţie neaşteptată la aeroport. Unde a fost ex-patronul Rapidului: ”Am stat şi aseară împreună, şi azi-dimineaţă”

Diverse

Comentarii

George Copos a fost la Salonic, pentru a asista la meciului sezonului pentru Răzvan Lucescu, PAOK - Olympiacos 3-1. La revenirea în ţară, fostul patron al Rapidului a încercat să evite întâlnirea cu presa.

George Copos şi Răzvan Lucescu au rămas foarte apropiaţi din perioada când amândoi făceau performanţe la Rapid. Omul de afaceri a mers în acest week-end la Salonic, pentru a-l susţine pe Răzvan Lucescu la unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon, derby-ul cu Olympiacos, câştigat cu 3-1 - rezultat în urma căruia PAOK s-a distanţat la 9 puncte în fruntea clasamentului.

George Copos a revenit luni în ţară, cu acelaşi avion cu care a sosit şi Răzvan Lucescu. Într-una dintre rarele apariţii din ultima vreme, Copos evitat să stea de vorbă cu presa. În schimb, Răzvan Lucescu a dezvăluit că George Copos l-a vizitat la locuinţa din Salonic şi au stat ce vorbă ca nişte vechi prieteni:

”Sigur că am  discutat cu el. A venit la mine, cum să nu stăm... Am stat şi aseară împreună, am stat şi astăzi de dimineaţă... (n.r. Şi mai investeşte la Rapid?) Tu pe mine ce mă crezi acum, sistem informaţional pentru voi? Nu ştiu, vorbiţi cu el”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.



George Copos a încercat să ducă o viaţă cât mai discretă după ce a ieşit din închisoare, în aprilie 2015. Fostul patron al Rapidului fusese condamnat în 2014 în Dosarul Transferurilor şi în Dosarul Loteria Română, dar a fost eliberat după aproximativ un an, deoarece a executat o treime din pedeapsă.

Afla mai multe despre: george coposrazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare