Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Merloi, mustrat serios de antrenorul său, Ilie Poenaru. "Are impresia că dacă intră în teren, se dau toţi la o parte că a venit Merloi"

VIDEO | George Merloi, mustrat serios de antrenorul său, Ilie Poenaru. "Are impresia că dacă intră în teren, se dau toţi la o parte că a venit Merloi"

Fotbal

Comentarii

George Merloi a reuşit să impresioneze în Liga 1, în urmă cu trei etape, când a marcat un hattrick împotriva celor de la Chindia Târgovişţe, la Ploieşti, în victoria echipei sale, scor 5-2. Din acel moment, pentru jucătorul în vârstă de 20 de ani au urmat alte două meciuri extrem de modeste, spre nemulţumirea antrenorului său, Ilie Poenaru.

După performanţa de la Ploieşti, Ilie Poenaru şi-a îndemnat jucătorul la multă muncă şi răbdare, dacă doreşte să devină cu adevărat un jucător exponenţial, decisiv. Nu ştim cum a perceput George Merloi mesajul, însă în ultimele două confruntări, cu Hermannstadt şi Sepsi, tânărul fotbalist a fost invizibil. Ilie Poenaru nu a ratat ocazia, după meciul cu Sepsi, de a-şi taxa talentatul fotbalist.
 
"Inconstanţa asta a jucătorilor tineri nu se întâmplă numai la noi, e valabilă la toate echipele din România. E mentalitatea noastră a românului. Pe lângă faptul că suntem antrenori, mai încercăm să fim şi psihologi, să le umblăm la creier. Dar aceşti copii au impresia că dacă fac un joc bun, gata, au rezolvat orice problemă. Eu i-am mai spus lui Merloi când dumneavoastră îl lăudaţi şi îl felicitaţi, i-am spus bravo, felicitări, ăsta e rolul tău, să marchezi, dar să nu uiţi că fotbalul are două faze. El are impresia că dacă intră în teren, se dau toţi la o parte că a venit Merloi. Nu, Merloi trebuie să joace, să înţeleagă, chiar dacă este un copil, că eu vreau să se maturizeze mult mai repede. Jucători ca ei, la vârsta lor, deja joacă în naţionale, deja joacă la cluburi foarte mari... eu vreau ca ei să crească, într-adevăr au calitate, îi ajutăm, îi sprijinim, dar să nu creadă că este de ajuns doar prezenţa lor în teren", a declarat dezamăgit Ilie Poenaru.
 
Academica Clinceni nu a avut nicio şansă, marţi seară, pe terenul celor de la OSK Sepsi, scor 0-4, în ultima partidă a etapei cu numărul 20 din Liga 1. Sepsi a fost superioară la toate capitolele ilfovenilor, lucru recunoscut şi de Ilie Poenaru.
 
"Nu a mers nimic. În primul rând, au crezut că dacă la Târgovişte am făcut un meci foarte bun şi am câştigat de o manieră categorică, au crezut că dacă cu Sibiu am întors după pauză, am întors rezultatul şi am reuşit să câştigăm, au crezut că la Sepsi venim şi... pe vârfuri aşa, cum au venit ei, şi fără lipsă de atitudine, au crezut că o să câştigăm meciul fără drept de apel. Ei trebuie să înţeleagă nişte lucruri, că fără atitudine, fără agresivitate, fără concentrare şi fără comunicare, nu ai cum să câştigi meciuri. Total nepregătiţi pentru meci. Le-am spus-o, nu aveţi cum să creşteţi, cum să evoluaţi bine, nu aveţi cum să câştigaţi meciuri dacă nu aveţi în primul rând atitudine. 54.26 Ne-au dominat la toate capitolele. Trebuie să fim sinceri, să fim realişti, ăsta este adevărul. Felicitări lor, ne-au dominat la tot", a declarat Ilie Poenaru, la finalul meciului.
 
Din cele 38 de goluri încasate în Liga 1, până în acest moment, Clinceni a primit 14 dintre ele din faze fixe. Ilie Poenaru speră să rezolve această problemă cât mai repede, iar pentru acest lucru anunţă noi achiziţii în pauza de iarnă.
 
"Cu siguranţă vom rezolva problema asta, că nu mai pot. Gata, mi-e de-ajuns, ajung la spital aşa, ce naiba! O vom rezolva 100%... problema pe faze fixe, problema pe apărare, problema fundaşilor va fi rezolvată 100%. Sută la sută vom face transferuri, pentru că le-am dat şansă. Încă mai au două meciuri în care unii dintre ei trebuie să demonstreze şi vom face... oricum vom face transferuri, pentru că avem nevoie de jucători", a conchis Ilie Poenaru.
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare