Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Ogăraru a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi: "E dezamăgitor pentru toată lumea". Care sunt şansele să revină la Viitorul

VIDEO | George Ogăraru a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi: "E dezamăgitor pentru toată lumea". Care sunt şansele să revină la Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

George Ogăraru, fostul director al departamentului de scouting de la FC Viitorul, recunoaşte că situaţia lui Ianis Hagi la Genk este complicată, dar a punctat că nu se pune problema revenirii în Liga 1.

Ianis Hagi nu a reuşit, deocamdată, să se impună ca titular în Belgia, asemenea fostului său coleg, Răzvan Marin, la Ajax.

"Şi în cazul lui aşteptările erau diferite. O situaţie destul de dificilă are. În primul rând pe noi şi echipa naţională afectează.

Clar că atunci când a luat această decizie, a luat-o pentru că era un club care în primul rând îi oferea posibilitatea, ca şi procentaj, mai mare de a juca. Nu s-a întâmplat şi asta e dezamăgitor pentru toată lumea", a declarat George Ogăraru, care a precizat că, în perioada în care el a fost la club, nu s-a pus în nicio clipă problema revenirii lui Ianis la Viitorul.

Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, a reuşit trei goluri şi patru pase decisive în 19 meciuri jucate pentru Genk. Patru milioane de euro a plătit gruparea belgiană pentru transferul actualului decar al echipei naţionale.

Gigi Becali l-a contactat pe George Ogăraru pentru a-l aduce la FCSB

Fostul internaţional a refuzat o ofertă de a o antrena pe FCSB, în perioada în care făcea parte din conducerea clubului lui Gheorghe Hagi. Totul s-a întâmplat înainte ca Bogdan Argeş Vintilă să semneze cu FCSB, în august 2019.

"Au fost oferte destul de interesante, nu ştiu dacă este potrivit să le spun acum... Şi surprinzătoare. Din zona tehnică, exclusiv, ca antrenor. Din prima ligă.

Era singura ofertă pe care aş fi vrut să nu o primesc. Am avut o propunere de la FCSB, de la domnul Becali. Şi la momentul respectiv eram sub contract cu Viitorul şi niciodată nu o să las ceva pentru a merge în altă parte. M-a dorit ca antrenor, înainte să fie pus Vintilă", a declarat George Ogăraru, la Telekom Sport.

Ogăraru a dezvăluit şi motivul pentru care s-a despărţit de FC Viitorul, în această iarnă: "Am decis să plec pentru că influenţa mea la nivelul primei echipe începuse să devină nulă".

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare