Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Puşcaş a comis-o din nou! A ratat o ocazie uriaşă în prelungiri, iar Genoa a pierdut. Scuffet a parat fantastic

VIDEO | George Puşcaş a comis-o din nou! A ratat o ocazie uriaşă în prelungiri, iar Genoa a pierdut. Scuffet a parat fantastic

Serie A

Comentarii

Genoa, formaţie la care sunt legitimaţi internaţionalii români Radu Drăguşin (21 de ani) şi George Puşcaş (27 de ani), a fost învinsă, duminică, în deplasare, de către Cagliari, scor 1-2, într-o partidă din etapa a 11-a din Serie A.

Radu Drăguşin a fost titular şi integralist la Genoa, însă a făcut unul dintre cele mai slabe jocuri ale sale pentru ”Grifoni”. 

  • În schimb, George Puşcaş a început meciul de pe bancă de rezerve.

George Puşcaş, o nouă ratare monumentală pentru Genoa

George Puşcaş a fost introdus pe teren în minutul 51, în schimbul mijlocaşului croat Milan Badelj, însă nu a reuşit decât să producă din nou rumoare.

Mai exact, în minutul 90+2, a ratat o ocazie monumentală. A primit o pasă excelentă, a preluat aproximativ, s-a plasat pentru a trage cu latul la colţul lung, însă portarul advers - fostul jucător de la CFR Cluj, Simone Scuffet, şi-a păstrat calmul şi a respins în lateral. Scor final, 2-1 pentru Cagliari.

Este a treia etapă din Serie A, din ultimele patru disputate, în care George Puşcaş intră şi ratează incredibil, într-un moment critic pentru formaţia sa.

S-a mai întâmplat acest lucru în partidele cu Milan, la 0-1, când a fost blocat de către Giroud, intrat între buturi, dar şi în jocul cu Atalanta, tot la 0-1, când a ratat din postură de unu contra unu cu portarul advers.

  • Imediat după ratare, Atalanta a plecat pe contraatac şi a înscris golul de 2-0.

VIDEO: Rezumate Serie A

George Puşcaş face parte din lotul preliminar al stranierilor pentru ”dubla” decisivă a României contra Israelului şi Elveţiei, din preliminariile pentru EURO 2024.

Să sperăm că atacantul născut la Marghita îşi păstrează golurile pentru aceste două partide extrem de importante pentru fotbalul românesc.

Afla mai multe despre: george puscascagliari - genoasimone scuffet 

viewscnt
Articole similare