Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO George Puşcaş, back in business! Atacantul a revenit cu gol la primul meci ca titular şi este în al 9-lea cer: „Mă simt foarte fericit!”

VIDEO George Puşcaş, back in business! Atacantul a revenit cu gol la primul meci ca titular şi este în al 9-lea cer: „Mă simt foarte fericit!”
Comentarii

George Puşcaş (24 de ani) a revenit cu gol la primul meci ca titular la Reading - Blackburn, scor 1-0.

Românul a fost titularizat pentru prima dată în patru luni la Reading şi nu a dezamăgit. În meciul cu Blackburn, George Puşcaş, a început bine partida şi a fost aproape de un gol superb, în minutul 15, atunci când lobul său a eşuat de puţin. Mingea a căzut pe plasa porţii.
Atacantul naţionalei României a deschis scorul în minutul 24, după ce a fost lăsat singur cu portarul advers.

Mă simt bine, mă simt fericit pentru că a fost o perioadă lungă în care nu am jucat şi acum mă simt fit şi în formă şi aştept cu nerăbdare următoarele meciuri”, a spus George Puşcaş pentru As.ro. „Nu am marcat de la jumătatea terenului, dar am văzut portarul puţin ieşit şi am crezut că pot să îl surprind. Din instinct, mi-a venit să încerc de la jumătatea terenului”, a mai spus George Puşcaş.

  • 13 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele lui George Puşcaş din acest sezon.

Jurnaliştii englezi au scris despre revenirea atacantului. „George Puşcaş şi-a marcat revenirea printre titularii lui Reading cu unicul gol din victoria cu Blackburn Rovers. Atacantul român a primit timp şi spaţiu pentru a înscrie la mijlocul primei reprize, când Lucas Joao a dat dovadă de altruism. A fost suficient ca Reading să-şi încheie seria de trei înfrângeri consecutive pe teren propriu şi să îşi consolideze un loc în primele şase. Puşcaş a fost singura schimbare în echipa lui Reading faţă de meciul de sâmbătă, iar impactul său a fost aproape imediat”, a scris BBC.

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE PUŞCAŞ



 

Afla mai multe despre: george puscasreading 

viewscnt
Articole similare