Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Puşcaş, cucerit de fotbalul englez: "E superb. M-am adaptat super bine". Marea diferenţă faţă de Serie B

VIDEO | George Puşcaş, cucerit de fotbalul englez: "E superb. M-am adaptat super bine". Marea diferenţă faţă de Serie B

Stranieri

Comentarii

Atacantul echipei Reading, George Puşcaş, se declară cucerit de fotbalul englez, punctând că nu regretă alegerea făcută.

"Foarte bine, încep să mă acomodez, fotbal pe stradă, pe orice plan. E superb. (n.r. - întrebat dacă este diferit faţă de Serie B) Da, foarte diferit. Mult mai puternic şi mult mai intens campionatul. Nu este chiar atât de tactic şi sunt mult mai multe ocazii. Să zicem că este un fotbal mai curat.

Care a fost lucrul cel mai greu de adaptat în Anglia? Nu găsesc un lucru greu. Chiar m-am adaptat super bine. După primele 2-3 zile am început să fiu prieten cu toată lumea, să mă acomodez cu zona, cu tot. Chiar e OK", a declarat George Puşcaş.

Întrebat dacă se poate spune că este la un pas de Premier League, George Puşcaş a recunoscut că a ales să meargă la Reading din această dorinţă.

"De aceea am şi mers acolo. Să fiu mai aproape. Mă simt foarte bine. Am făcut cea mai bună alegere. Nici nu mă îndoiesc de asta. Orice s-ar întâmpla sau orice voi face. Mă simt bine, iar fotbalul este cel pe care îl căutam şi chiar îmi place să joc acolo", a adăugat atacantul lui Reading.

Acum, Puşcaş se pregăteşte pentru duelul cu Sergio Ramos şi David De Gea.

"Aşteptăm meciul (n.r. România - Spania), este important. În faţa a 55.000 de oameni putem face o surpriză frumoasă. Jucăm acasă, jucăm pe un stadion unde nu mai este niciun loc disponibil. Ar fi ceva frumos pentru noi, pentru România şi pentru fanii care vin la meci", a mai spus Puşcaş.

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare