Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Puşcaş înscrie din nou pentru Reading, de data aceasta în Cupa Angliei. Românul este coşmarul lui Dean Henderson

VIDEO | George Puşcaş înscrie din nou pentru Reading, de data aceasta în Cupa Angliei. Românul este coşmarul lui Dean Henderson

Fotbal

Comentarii

Atacatul român George Puşcaş (23 de ani) a marcat golul egalizator pentru Reading, în partida din faza optimilor de finală ale Cupei Angliei, contra echipei din Premier League, Sheffield United.

George Puşcaş a marcat în stilul său caracteristic, alegând să tragă de la 11 metri în stânga portarului.

Fără speranţe pentru Dean Henderson, portarul pe care îl învingea şi la Campionatul European de Tineret de anul trecut, în România-Anglia 4-2. Dean Henderson a ghicit unde trage românul, însă lovitura a fost executată perfect. Penalty-ul a fost obţinut de Rinmonhota, iar românul l-a transformat în minutul 43.

Vezi golul AICI.

Sheffield deschisese scorul în minutul 2 prin McGoldrick, iar echipa din Premier League a avut câştig de cauză, până la urmă. Intrat în prelungiri, meciul s-a încheiat cu o calificare a lui Sheffield United, graţie golului marcat de Sharp, în minutul 105+1.

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare