Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | George Ţucudean, perfect pentru stilul de joc al Universităţii Craiova. "La el nu este vorba de bani..."

VIDEO | George Ţucudean, perfect pentru stilul de joc al Universităţii Craiova. "La el nu este vorba de bani..."

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, este de părere că George Ţucudean s-ar plia foarte bine pe jocul celor de la Universitatea Craiova, dacă ar alege o mutare în Oltenia. De asemenea, fostul internaţional nu vede reconcilierea relaţiei dintre Ţucudean şi antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu.

Contractul lui George Ţucudean cu CFR Cluj expiră în această vară, iar conducerea feroviarilor nu i-a înaintat o nouă ofertă contractuală. S-a speculat foarte mult că între Dan Petrescu şi George Ţucudean ar fi existat mai multe clinciuri, iar fotbalistul a ieşit cel mai "şifonat". Personalitatea puternică a fotbalistului l-ar fi deranjat pe Dan Petrescu, care şi-ar fi înştiinţat conducerea că nu mai are nevoie de atacant şi sezonul următor. Astfel, oferta de prelungire a contractului nu a mai venit, iar George Ţucudean se pregăteşte să părăsească Gruia. Nu duce lipsă de oferte. UTA Arad şi Universitatea Craiova sunt două cluburi care l-ar dori pe "Ţucu".

Basarab Panduru este şi el de părere că plecarea lui George Ţucudean ţine doar de alegerea lui Dan Petrescu, un antrenor care doreşte să deţină controlul absolut în cadrul unui club, iar faptul că a fost înfruntat în vestiar de Ţucudean, l-a deranjat foarte mult. Panduru îl vede pe fostul atacant al lui Dinamo ca fiind un atacant care s-ar plia perfect pe jocul celor de la Universitatea Craiova, însă semnul de întrebare apare în legătură cu forma sa sportivă, starea sa de sănătate, forţa sa de a mai reveni la forma care l-a propulsat la echipa naţională.

"Sunt multe lucruri, cearta lui cu Petrescu, randamentul destul de slab din ultima vreme. Să vedem acum, pe care Ţucudean îl dă CFR Cluj. Pentru că la un moment dat nu mai vedeai echipa naţională fără el, dar uite că acum are luni bune cu probleme, în care nu a jucat. Văd acolo că dacă relaţia dintre jucător şi antrenor se strică, atunci nu mai ai decât o cale: să pleci! Petrescu vede nişte lucruri, vezi şi cazul Dan Nistor, care poate a comentat sau nu ştiu ce a făcut. Avem acolo un antrenor care decide 100% cine merge mai departe cu el şi cine nu.

Tu ca antrenor de-aia eşti acolo, să iei decizii importante. Cred că problemele astea apar la o echipă atunci când nu mai eşti corect cu jucătorii. Ce înseamnă corect? Salariile la zi, primele...pentru că ştiu că Petrescu le promitea nişte prime jucătorilor...Dacă trec luni bune fără plată, nu mai poţi să-i ţii. La Ţucudean nu e vorba de bani, că tocmai a investit 15 milioane într-o cramă sau ceva de genul. Îl văd la Craiova, îl văd oriunde. Nu ştiu dacă mai poate în străinătate. La Craiova e nevoie, pentru că vedem situaţia lui Koljic, care n-a mai fost acelaşi jucător. Cred că se potriveşte pentru stilul Craiovei, care aduce mingea în faţa porţii. Ţucudean trebuie să-i mulţumească lui Hagi pentru ce a făcut pentru el, pentru că acolo îi veneau 30 de mingi pe meci şi marca două goluri", a declarat Basara Panduru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujtucudean 

viewscnt
Articole similare