Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Germania, doar egal cu Rusia. Croaţia, fără greşeală la CM de handbal masculin. Aici ai transmisiunile zilei

VIDEO | Germania, doar egal cu Rusia. Croaţia, fără greşeală la CM de handbal masculin. Aici ai transmisiunile zilei

Handbal

Comentarii

Favorită clară în faţa Rusiei, Germania şi-a surprins neplăcut fanii. A făcut doar egal şi are doar cinci puncte în grupa A. Komogorov, jucătorul lui Dinamo, s-a remarcat printr-o ratare mare în repriza a doua. Este al doilea egal al Rusiei, după spectaculosul 30-30 cu Serbia.

Croaţia şi-a continuat parcursul fără greşeală la Mondialul de handbal. Cowboii s-au impus fără emoţii în faţa Macedoniei, echipă cu trei jucători din Liga Zimbrilor în lot. Croaţii au trei victorii din tot atâtea meciuri şi se pregătesc de grupe principale.

Vicecampioana mondială Norvegia şi-a câştigat şi ea cel de-al treilea meci. Victimă a fost Austria, de care a dispus cu 34-24. Nordicii au condus de la un capăt la celălalt al partidei şi au obţinut biletele pentru grupele principale.

Ungaria şi-a respectat statutul de favorită şi s-a impus în meciul cu naţionala din Qatar. Maghiarii au câştigat la şase goluri diferenţă şi se află pe poziţie de calificare în grupele principale.

Mondialul de handbal continuă şi marţi în direct pe canalele Telekom Sport. Capul de afiş al zilei este întâlnirea dintre Germania şi Franţa, două dintre favoritele la câştigarea trofeului.

CM HANDBAL 2019 MARŢI, 14 IANUARIE

Rusia - Brazilia ora 16:30 → Telekom Sport 1
Coreea - Serbia ora 19:00 → Telekom Sport 1
Norvegia - Chile ora 19:30 → Telekom Sport 2
Germania - Franţa ora 21:30 → Telekom Sport 1
Austria - Danemarca ora 21:45 → Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: handbalcampionatul mondial de handbal masculinkomogorov 

viewscnt
Articole similare