Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gerrard, declaraţii fabuloase despre Gică Hagi: ”Tatăl lui Ianis m-a ridicat în picioare la Cupa Mondială! Am fost un fan al său”

VIDEO Gerrard, declaraţii fabuloase despre Gică Hagi: ”Tatăl lui Ianis m-a ridicat în picioare la Cupa Mondială! Am fost un fan al său”

Stranieri

Comentarii

Steven Gerrard, legenda lui Liverpool şi actual antrenor la Rangers FC, noua echipă a lui Ianis Hagi a vorbit la superlativ despre tatăl fotbalistului, legendarul Gică Hagi.

”E important ca oamenii să nu se aştepte ca Ianis să joace precum tatăl lui” a explicat din start Steven Gerrard, la conferinţa de presă în care a fost prezent alături de Hagi Junior. 

”Lumea nu trebuie să se aştepte să intre ca tatăl său pe teren şi să facă ce a reuşit la Cupa Mondială, atunci când m-a ridicat în picioare” a mai spus Gerrard.

Legenda lui FC Liverpool a continuat să vorbească la superlativ despre Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile: ”Trebuie să avem răbdare, cu toţii ştim ce înseamnă numele pe care îl are pe spate, sunt convins că el va duce acest nume mai departe cu mândrie” a mai spus Gerrard, care a mărturisit ulterior că a ratat şansa de a juca împotriva tatălui lui Ianis: ”Nu, dar ar fi trebuit. Eram la Euro 2000, trebuia să fiu titular împotriva României, dar am avut o problemă medicală, deci, din păcate, n-am avut şansa să joc împotriva lui. Doar să fiu în preajma lui.... am fost un mare fan al lui în copilărie, dar, din pacate, am ratat acea şansă” a concluzionat Steven Gerrard, omul care a reinventat-o pe Rangers din mai 2018, momentul în care a preluat ca principal echipa. 

Afla mai multe despre: gică hagisteven gerrardrangersianis 

viewscnt
Articole similare