Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gerrard rămâne neînvins în Europa. Rangers a smuls o remiză cu Villarreal, după ce a revenit de două ori pe tabelă

VIDEO | Gerrard rămâne neînvins în Europa. Rangers a smuls o remiză cu Villarreal, după ce a revenit de două ori pe tabelă

UEFA Europa League

Comentarii

La revenirea în elita europeană, Rangers a revenit de două ori pe tabelă pentru a obţine o splendidă remiză contra puternici formaţii spaniole, Villarreal. Legendarul Steven Gerrard rămâne neînvins în aventura sa europeană cu formaţia scoţiană.

Cea mai titrată echipă a Scoţiei a reuşit să smulgă o remiză la revenirea în Europa, graţie reuşitei lui Kyle Lafferty din minutul 76.

Carlos Bacca a deschis scorul pentru spanioli, dar Scott Artfield a egalat pentru Rangers. Înainte de golul lui Lafferty, fostul adversar al României din preliminarii, Villarreal luase conducerea prin reuşita lui Gerard.

Rangers a rezistat presiunii spaniole şi a obţinut o remiză neaşteptată, care îl pastrează pe Gerrard neînvins în Europa ca antrenor. Scoţienii au ajuns în grupele Europa League după ce au trecut de toate tururile preliminare.

A fost abia al treilea meci din istoria clubului, fără înfrângere în faţa unei echipe din Spania. 

Afla mai multe despre: rangerssteven gerrardvillarrealeuropa league 

viewscnt
Articole similare