Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest foarte controversat făcut de Llullaku după ce a înscris cu FCSB. S-a bucurat precum Xhaka şi Shaqiri la Cupa Mondială

VIDEO | Gest foarte controversat făcut de Llullaku după ce a înscris cu FCSB. S-a bucurat precum Xhaka şi Shaqiri la Cupa Mondială

Superliga

Comentarii

Azdren Llullaku s-a bucurat într-un mod controversat după ce a deschis scorul cu FCSB. Atacantul Astrei a imitat vulturul de pe steagul Albaniei, gest pe care l-au făcut Shaqiri şi Granit Xhaka la Cupa Mondială, în timpul meciului cu Serbia.

Llullaku a revenit cu gol în Liga 1. Atacantul albanez a semnat cu Astra în această vară şi a fost titular cu FCSB. În minutul 43, la o centrare din corner, Llullaku a venit nemarcat şi a marcat cu o lovitură de cap. După gol, Azdren Llullaku s-a bucurat aşa cum au făcut-o Shaqiri şi Granit Xhaka la Cupa Mondială, în timpul meciului cu Serbia, imitând vulturul de pe steagul Albaniei.



Albanezi la origini, Shaqiri şi Xhaka au făcut acest gest în timpul meciului cu Serbia, ultimul din grupă, câştigat de Elveţia cu 2-1. În urma acelui rezultat, elveţienii şi-au asigurat calificarea în optimile Cupei Mondiale. Însă gestul făcut de cei doi a fost foarte mult discutat şi inclusiv presa din Elveţia a criticat modul în care s-au bucurat. S-a considerat că este un gest de provocare pentru sârbi, având în vedere disputele istorice dintre ei şi albanezi.

FIFA nu acceptă promovarea de mesaje politice sau rasiste, dar până la urmă cei Shaqiri şi Xhaka au scăpat doar cu o amendă.

Llullaku s-a născut pe 15 februarie 1988 la Asdreni, Albania. În momentul în care a izbucnit războiul din Kosovo, în 1998, s-a mutat împreună cu mama şi cu fratele său în Italia, la Tarzo, Treviso.

Afla mai multe despre: llullakufcsbastrashaqirixhakacupa mondialabucurie 

viewscnt
Articole similare