Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest greu de explicat făcut de Cousins. A renunţat la zeci de milioane pentru a semna cu echipa pe care o înjura în trecut

VIDEO | Gest greu de explicat făcut de Cousins. A renunţat la zeci de milioane pentru a semna cu echipa pe care o înjura în trecut

NBA

Comentarii

DeMarcus Cousins este transferul prin care campioana entitre din NBA, Golden State Warriors, le răspunde celor de la LA Lakers. Echipa din Los Angeles tocmai ce l-a adus pe LeBron James.

DeMarcus Cousins a renunţat la salariul fabulos pe care-l putea avea la New Orleans Pelicans pentru a semna un contract pe un sezon cu Golden State Warriors. Dacă rămânea la Pelicans, baschetbalistul putea câştiga 40 de milioane de dolari/sezon, în timp ce, la noua sa echipă, Cousins va câştiga 5,3 milioane de dolari.

Alegerea baschetbalistului american pare greu de înţeles, însă, totul este doar o nouă rampă de lansare. Accidentat la finalul anului 2017, Cousins va reveni în teren abia în luna decembrie, astfel că va avea la dispoziţie doar câteva luni pentru a impresiona din nou în NBA. Iar dacă evoluţiile sale vor fi la cel mai înalt nivel în tricoul lui Golden State, atunci, la finalul sezonului, Cousins poate obţine un contract mult mai avantajos din punct de vedere financiar.

Imediat după anunţul făcut despre transferul lui Cousins, pe reţelele de socializare a apărut un clip în care baschetbalistul american îşi înjură actuala echipă.

Pe lângă DeMarcus Cousins, New Orleans Pelicans l-a pierdut şi pe Rajon Rondo. Acesta i s-a alăturat lui LeBron James la Los Angeles Lakers.
 

Afla mai multe despre: cousinsnbagolden statewarriorslebron james 

viewscnt
Articole similare