Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest grosolan făcut de jucător! Arbitrul i-a transmis următorul mesaj: „Vrei ”roşu”?... Stai în teren şi fă-te de ruşine”

VIDEO | Gest grosolan făcut de jucător! Arbitrul i-a transmis următorul mesaj: „Vrei ”roşu”?... Stai în teren şi fă-te de ruşine”

Fotbal intern

Comentarii

Nu mai este cazul acum, dar în trecut meciurile dintre Dinamo şi Timişoara erau aranjate. Dezvăluirea a fost făcută de fostul arbitru FIFA Cristian Balaj.

Fostul central Cristi Balaj a făcut dezvăluiri uluitoare despre un meci Timişoara - Dinamo arbitrat de el în 2007.

„Îmi aduc aminte de Iancu. Ce ”regii” facea. Exista o înţelegere între Iancu şi cei de la Dinamo din acea periodă şi vorbesc în cunoştinţă de cauză. Înţelegeri în ce sens? Înţelegeri în a pierde Timişoara. 

Alexa care... i-am şi spus. A fost singurul care a meritat să-i dau ”roşu” şi nu i l-am dat. Alexa, în minutul 5,  a folosit cuvinte injurioase, am vrut să-i dau ”roşu” şi mi-am dat seama că de fapt el vroia să ia ”roşu”. L-am chemat la mine, îi spun: <<De aceea m-ai înjurat, ca să iei ”roşu” şi să îţi laşi colegii în 10 oameni? Stai în teren şi fă-te de ruşine, dacă vrei să pierzi!>> Acum a spus că doar era surescitat de atmosfera meciului”, a spus Cristi Balaj la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balajcartonas rosuinjurii,  

viewscnt
Articole similare