Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest incredibil făcut de Everton pentru unul dintre fanii săi care nu se poate deplasa la meciuri din cauza problemelor de sănătate

VIDEO | Gest incredibil făcut de Everton pentru unul dintre fanii săi care nu se poate deplasa la meciuri din cauza problemelor de sănătategalerie foto

Premier League

Comentarii

Everton a reuşit, luni, să obţină prima victorie după o lună în Premier League, impunându-se, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa echipei Newcastle, în etapa a XXXV-a.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Theo Walcott  în minutul 51. În clasament, Everton este pe locul 8, cu 45 de puncte, iar Newcastle este pe 10, cu 41 de puncte.

Jucătorii lui Everton au intrat pe teren însoţiţi de un mic robot care transmitea imagini live către Jack McLinden, un puşti de 14 ani, fan înfocat al grupării de pe Goodison Park, dar care nu se poate deplasa pe stadion din cauza unor severe probleme de sănătate.

Sam Allardyce, antrenorul "caramelelor" a luat robotul cu el chiar şi la conferinţa de presă de după meci, continuând să-i arate astfel micuţului Jack imagini unice din cadrul echipei pe care o susţine.

 

Afla mai multe despre: sam allardyceevertonpremier leaguejackmascota 

viewscnt
Articole similare