Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest interpretabil făcut de Bratu în timpul partidei cu Astra. Antrenorul lui Dinamo a oferit explicaţii după meci

VIDEO | Gest interpretabil făcut de Bratu în timpul partidei cu Astra. Antrenorul lui Dinamo a oferit explicaţii după meci

Superliga

Comentarii

Florin Bratu a avut o nouă seară grea pe banca lui Dinamo, după ce a pierdut cu 2-1 în faţa Astrei, pe teren propriu. La un moment dat, antrenorul lui Dinamo i-a făcut cuiva semn să tacă. Bratu spune însă că s-a adresat colaboratorilor săi.

Florin Bratu nu este în cea mai bună situaţie la Dinamo. Echipa a intrat într-o criză de rezultate, iar eşecul cu Astra a agitat şi mai mult apele. În timpul partidei au existat câţiva suporteri care i-au cerut demisia. La un moment dat, Florin Bratu i-a făcut cuiva semn să tacă.

La flash-interviuri, antrenorul lui Dinamo a explicat că acel gest nu le-a fost adresat suporterilor, ci colaboratorilor săi: ”N-am făcut gestul către suporteri, ci către banca mea [...] Suporterii lui Dinamo sunt cei mai pretenţioşi, aşa ca îi vom vedea în următoarele meciuri ce se va întâmpla şi cu suporterii adevăraţi ai lui Dinamo”, a comentat Bratu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin bratudinamoliga 1astra 

viewscnt
Articole similare