Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest suburban făcut de Dzeko! L-a scuipat pe arbitru şi a vrut să se ia la bătaie cu adversarii! Imagini incredibile în Italia

VIDEO | Gest suburban făcut de Dzeko! L-a scuipat pe arbitru şi a vrut să se ia la bătaie cu adversarii! Imagini incredibile în Italia

Serie A

Comentarii

Roma a fost umilită de Fiorentina în Cupa Italiei, scor 1-7, iar Edin Dzeko e pasibil de o suspendare record, după un gest incalificabil.

Atacantul lui AS Roma nu şi-a putut stăpâni negri şi a provocat un scandal monstru pe teren. Dzeko l-a scuipat pe arbitru, a văzut roşu direct, iar apoi a vrut să de bată cu adversarii.

A fost potolit cu greu de către colegi, iar Roma a bifat o seară catastrofală. Romanii nu mai primiseră şapte goluri din 2014, când Bayern îi umilea chiar pe Olimpico, scor 1-7. AS Roma a mai prins un astfel de scor jenant şi pe vremea când Chivu, Totti şi compania pierdeau tot cu 1-7 pe Old Trafford, în faţa lui Manchester United.

Nu m-am gândit nici măcar o secundă să-mi dau demisia după acest rezultat. Nu voi face asta”, s-a mulţumit să spună tehncianul Eusebio Di Francesco, după umilinţa suferită de AS Roma pe terenul Fiorentinei.

Ultima dată când AS Roma a mai primit mai mult de şase goluri într-un meci din Cupa Italiei a fost în mai 1961, atunci când tot Fiorentina îi era adversar.

Afla mai multe despre: dzekoas roma,  

viewscnt
Articole similare