Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest superb al lui Fotescu! Cum a apărut fotbalistul de la Măgurele la interviuri

VIDEO | Gest superb al lui Fotescu! Cum a apărut fotbalistul de la Măgurele la interviuri

Cupa României

Comentarii

CSU Craiova, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul 4-1 (0-1), formaţia Turris-Oltul Turnu Măgurele, în optimile de finală ale Cupei României.

La finalul partidei, Fotescu, marcatorul singurului gol al celor de la Măgurele, a venit la interviuri purtând un tricou pe care era printat chipul copilului fostului căpitan al lui FC Argeş, Daniel Bălaşa. Fotbalistul echipei din Măgurele şi-a explicat gestul: „E un omagiu adus acestui copilaş, care a dispărut dintre noi în luna aceasta, după o luptă cruntă cu cancerul. Este copilul unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei şi am încercat să fac un mic gest pentru el, ca să mearga mai departe, dar şi pentru Alinuş, care ne vede de sus şi care e un îngeraş acum”, a spus Fotescu la Telekom Sport.

Erik Lincar: „Când începe un joc, îţi doreşti mereu să câştigi, dar până la urmă am văzut lotul pe care l-au deplasat. Nu au tratat deloc neserios acest meci şi mai ales după o primă repriză în care ne-am apărat foarte bine. Păcat că nu am jucat mai simplu, ne-am complicat. Aşa a venit şi cornerul, apoi am luat al doilea gol şi de acolo era foarte greu. Diferenţa este mare mai ales din punct de vedere al duelurilor unu contra unu.

Au forţă. M-a impresionat fundaşul central Donkor, fundaş în spatele căruia este foarte greu să arunci mingea şi să pleci în spaţiu”, a spus antrenorul celor de la Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Afla mai multe despre: turris turnu magurele 

viewscnt
Articole similare