Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest superb al vicecampionilor în prag de sărbători! Dennis Man, asaltat de micuţi. Gnohere a avut o replică fabuloasă pentru Man :)

VIDEO | Gest superb al vicecampionilor în prag de sărbători! Dennis Man, asaltat de micuţi. Gnohere a avut o replică fabuloasă pentru Man :)galerie foto

Superliga

Comentarii

Mai mulţi jucători ai FCSB-ului au fost astăzi la Casa Speranţei în încercarea de a aduce un zâmbet pe faţa copiilor internaţi în centrul din nordul Bucureştiului.

Denns Man, Harlem Gnohere, Alexandru Stan şi Mihai Roman au fost oamenii desemnaţi de vicecampioană pentru a-i face fericiţi pe micuţii din Casa Speranţei, iar cei patru au fost asaltaţi de micuţii fani.

Cei patru le-au făcut cadouri micuţilor, însă n-au plecat nici ei cu mâna goală: au primit icoane pictate chiar de copii.

GALERIE FOTO

"Se apropie Crăciunul şi suntem fericiţi că suntem aici pentru a face atâţia copii fericiţi. Făceai şi tu program artistic pentru Moş Crăciun? Făceam serbare ca fiecare copil, au fost timpuri frumoase şi îmi amintes de ele cu plăcere. Sunt copii, se bucură când ne văd”, a spus Dennis Man.

Eu, din păcate, când eram copil nu am avut ocazia să îmi întâlnesc idolii. Este un lucru frumos şi este important că noi am venit aici. Am venit cu plăcere. Îmi doream foarte mult să întânesc jucători de fotbal pe care îi vedeam la televizor. Nu am avut ocazia", a mai spus tânărul mijlocaş al FCSB-ului.

Aflat în apropiere, Harlem Gnohere l-a auzit pe Dennis Man când se plângea că el n-a primit cadouri de la idoli. Aşa că ”Bizonul” i-a dat cadoul lui, o pungă cu dulciuri. Dennis Man a ţinut să aibă şi el o replică: ”Mi le-a dat ”Bizonul”, că el nu mai are voie, săracu'... (n.r. aluzie la faptul că Gnohere trebuie să fie atent la greutate)”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbdennis mangnohereal stanmihai roman,  

viewscnt
Articole similare