Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest superb la meciul dintre Chindia şi Craiova. Emil Săndoi a primit un cadou din partea oltenilor de ziua lui

VIDEO | Gest superb la meciul dintre Chindia şi Craiova. Emil Săndoi a primit un cadou din partea oltenilor de ziua lui

Fotbal intern

Comentarii

Emil Săndoi şi-a sărbătorit luni, 1 martie ziua de naştere, iar a doua zi la meciul dintre Chindia şi Craiova, antrenorul târgoviştenilor a primit un cadou din partea oltenilor.

Moment superb la meciul dintre Chindia şi Craiova

Emil Săndoi şi-a sărbătorit luni, 1 martie, ziua de naştere, iar a doua zi la meciul dintre Chindia şi Craiova, antrenorul târgoviştenilor a primit un cadou din partea oltenilor. Foştii săi elevi i-au oferit un tricou de ziua lui.

"Să şitiţi că şi noi veneam după o perioadă dificilă. Şi în jocul echipei noastre s-a văzut o lipsă de încredere, ducem o lipsă de experienţă la nivel de primă ligă.

E un lucru care ne poate dezavantaja, dar sunt bucuros pentru că din punct de vedere tactic şi al implicării am fost la un nivel bun. Reuşite individuale nu am avut nici noi, nici ei. Craiova îşi propune câştigarea titlurilor. Probabil că vom mai face nişte schimbări în următoarele meciuri.

Sunt crescut acolo, am jucat la grupele de copii şi juniori, am antrenat Craiova. E şi va rămâne echipa mea de suflet şi le voi ţine mereu pumnii. Sunt la Chindia, am un respect deosebit pentru oamenii de aici şi fac ce e mai bine. Îmi pare rău pentru oamenii de la Craiova, dar ne facem meseria", a declarat Emil Săndoi.

Emil Săndoi a mai antrenat-o pe Craiova în perioada 2014-2016. Antrenorul craiovean are 56 de ani şi este antrenorul celor de la Chindia Târgovişte din 2020.

Afla mai multe despre: craiovaemil săndoi 

viewscnt
Articole similare