Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul de clasă făcut de Jose Mourinho, după eliminarea cu Dinamo Zagreb! Portughezul i-a lăsat mască pe jucătorii croaţi

VIDEO | Gestul de clasă făcut de Jose Mourinho, după eliminarea cu Dinamo Zagreb! Portughezul i-a lăsat mască pe jucătorii croaţi

UEFA Europa League

Comentarii

Tottenham a fost eliminată incredibil din Europa League, după ce câştigase cu 2-0 în tur în faţa lui Dinamo Zagreb. Primele 90 de minute s-au terminat cu acelaşi scor, iar croaţii au reuşit să dea lovitura în prelungiri.

Mislav Orsic a prins meciul carierei joi seara şi a reuşit să înscire un ”hat-trick” în faţa lui Tottenham, pentru a îşi califica echipa în sferturile Europa League. Croatul de 28 de ani a punctat de 2 ori în a 2-a repriză, iar în prelungiri a dat lovitura pentru formaţia sa, reuşind al 3-a gol al său şi al echipei. Astfel, Dinamo Zagreb a reuşit o surpriză de proporţii, prin prestaţiile impecabile ale jucătorilor din teren.

Gestul de clasă făcut de Jose Mourinho

Recunoscând asta, în urma partidei, Jose Mourinho a făcut un gest care arată de ce portughezul este atât de apreciat în lumea fotbalului. Tehnicianul lui Tottenham a mers în vestiarul gazdelor şi i-a felicitat pe jucătorii adverşi pentru performanţa reuşită.

Dacă pe jucătorii adverşi i-a felicitat, cu jucătorii săi a dat de pământ, Mourinho declarând că formaţia mai bună a câştigat şi că pierderea avantajului echipei sale ar fi provenit dintr-o problemă de atitudine. ”The Special One” a explicat că jucătorii săi au tratat meciul cu o lipsă de interes şi că din acest motiv au pierdut calificarea.

”Cum de s-a întâmplat aşa ceva? Bună întrebare! Dacă lăsăm la o parte ultimele 10 minute din prelungiri, timp de 105 minute a fost o singură echipă care a dat totul pe teren. Transpiraţie, sânge, apoi lacrimi de bucurie. Cei de la Dinamo Zagreb au fost modeşti, dedicaţi, nu pot decât să-i felicit. Echipa mea a părut că nu joacă un meci important. Nu ştiu dacă pentru ei a fost un meci important, dar pentru mine a fost, aşa cum e fiecare, aşa cum fiecare meci e important pentru suporteri.

Ai nevoie de o altă atitudine în astfel de meciuri. Sunt supărat că am pierdut, sunt mai mult decât supărat. Înaintea meciului, le-am spus jucătorilor că riscă mult dacă nu intră cu atitudinea corectă în teren, le-am repetat-o şi la pauză. Îmi pare rău că echipa mea nu a arătat în teren valorile fotbalistice şi cele de viaţă pe care încerc să le impun. N-avem niciun respect pentru munca noastră.

Viitorul jucătorilor mei? Suntem într-o situaţie în care n-aş vrea să analizez prea mult aici, nu e momentului s-o fac. Nu vreau să spun mai multe, pot doar să prezint scuzele mele suporterilor, sper ca jucătorii să facă acelaşi lucru”, a declarat Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenhamdinamo zagrebeuropa league 

viewscnt
Articole similare