Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul de curtoazie a lui Ronaldo pentru unul dintre colegii săi! Ce a făcut portughezul la meciul cu Udinese

VIDEO | Gestul de curtoazie a lui Ronaldo pentru unul dintre colegii săi! Ce a făcut portughezul la meciul cu Udinese

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a refuzat banderola pe care a primit-o de la Higuain şi a aşezat-o pe braţul lui Matuidi pentru ultimele minute ale partidei cu Udinese.

Francezul a devenit astfel al treilea căpitan al lui Juventus în jocul de duminică, disputat în etapa a 16-a din Serie A. Bonucci, căpitanul tradiţional, fusese înlocuit de Maurizio Sarri în minutul 76 acesta lăsându-i locul în teren lui De Ligt. Iar în acel moment, banderola i-a fost încredinţată lui Higuain, omul legat de antrenorul lui Juventus în ultimii ani după ce au lucrat împreună şi la Napoli şi la Chelsea.

Dar şi argentinianul a fost scos câteva minute mai târziu, iar atacantul a vrut să îl facă pe Ronaldo căpitan pentru ultima parte a partidei de pe Juventus Stadium. Doar că portughezul, care nu este deloc obişnuit cu acest statut la echipele de club la care a evoluat a hotărât să renunţe la banderolă şi să o lipească de braţul lui Matuidi. Operaţiunea nu a fost însă simplă, pentru că bucata de pânză i-a creat ceva probleme portughezului care în cele din urmă a încheiat misiunea cu succes. 

Afla mai multe despre: juventus, , banderolăronaldomatuidibonucci 

viewscnt
Articole similare