Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul făcut de Octavian Şovre după City - Dortmund 2-1 care a stârnit controverse "Ăsta e nivelul pe care-l primim în Liga Campionilor!"

VIDEO | Gestul făcut de Octavian Şovre după City - Dortmund 2-1 care a stârnit controverse "Ăsta e nivelul pe care-l primim în Liga Campionilor!"
Comentarii

Octavian Şovre, unul dintre asistenţii din brigada lui Ovidiu Haţegan de la meciul Manchester City - Borussia Dortmund 2-1, a ajuns în prim-planul presei internaţională după un gest pe care l-a făcut la finalul partidei. Arbitrul român a fost surprins de camere în timp ce lua un autograf de la Erling Haaland (20 de ani), superstarul nemţilor.

Şovre a aşteptat finalul meciului City - Dortmund, partidă încheiată cu victoria gazdelor, 2-1, şi a făcut un gest care ar putea să nu fie pe placul UEFA, dacă ţinem cont de recomandările pe care le face forul european arbitrilor. Asistentul lui Haţegan l-a oprit pe Halaand în drumul spre vestiare şi i-a cerut acestuia un autograf, momentul fiind surprins de camere.

Presa din străinătată s-a autosesizat, după ce, conform reglementărilor UEFA, arbitrii nu au voie să facă un astfel de gest: "Oficialii meciurilor trebuie să se comporte într-un mod profesionist şi adecvat înainte, în timpul şi după orice meci de sub egida UEFA pentru care au fost delegaţi!", susţine forul european.

Haaland n-a făcut mare caz din gestul lui Octavian Şovre, despre care a vorbit după meci: „Nu văd care e problema. Dacă e fan şi era acolo? Arbitrii au fost foarte buni”. Haaland a schimbat câteva vorbe cu românul, apoi s-a oprit şi i-a oferit un autograf, moment surprins de camerele de luat vederi din tunelul care ducea spre vestiare.

"Tuşierul cerându-i un autograf lui Haaland pe tunel! Ăsta e nivelul de arbitraj pe care-l primim în UEFA Champions League!", a scris, supărat, un fan pe Twitter.

Afla mai multe despre: octavian sovrearbitruautografhaalandliga campionilor 

viewscnt
Articole similare