Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul lui Bogdan Lobonţ faţă de jucătorii săi! Mesajul antrenorului pentru fani înaintea reluării sezonului

VIDEO | Gestul lui Bogdan Lobonţ faţă de jucătorii săi! Mesajul antrenorului pentru fani înaintea reluării sezonului

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj poate sărbători cei 100 de ani de existenţă în Liga I. Clujenii sunt în lupta pentru promovare iar Bogdan Lobonţ are misiunea să aducă şepcile roşii înapoi în prima divizie.

Lobonţ şi jucătorii săi au participat la o expoziţie dedicată împlinirii celor 100 de ani de existenţă ai clubului. Sărbătoarea va fi în luna noiembrie. Până atunci se va trage din greu pentru promovare.  

"Nu dau pronosticuri. Nu spun că o să facem, că o să dregem. Ce pot să vă spun e că lucrăm zi de zi ca să reuşim la meci la sfârşit de săptămână să obţinem maximum" a spus Lobonţ înaintea celor 17 meciuri decisive din această primăvară. 

U Cluj debutează oficial în 2019 sâmbătă, împotriva celor de la Energeticianul. Înaintea reluării campionatului, alb-negrii sunt pe poziţia a 4-a în campionat, la doar două puncte de liderul Sportul Snagov. Va fi prima partidă cu miză după două luni şi jumătate.

"Băieţii s-au comportat extraordinar, doritori să facă ceea ce le-am cerut. Din punctul meu de vedere "chapeau" pentru ei pentru că sunt nişte băieţi minunaţi, extraordinari. Persoane de calitate şi mă bucur că am posibilitatea să lucrez cu ei" şi-a lăudat jucătorii Bogdan Lobonţ. 

Afla mai multe despre: lobonţu clujcentenarpromovareenergeticianul 

viewscnt
Articole similare