Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul lui Cosmin Contra trecut neobservat în timpul meciului cu Anglia: "Sunt sigur că, auzindu-mi vocea, mulţi dintre ei au reacţionat"

VIDEO | Gestul lui Cosmin Contra trecut neobservat în timpul meciului cu Anglia: "Sunt sigur că, auzindu-mi vocea, mulţi dintre ei au reacţionat"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul primei reprezentative, Cosmin Contra, a mărturisit că i-a încurajat pe tricolorii mici în timpul meciului cu Anglia, câştigat de naţionala de tineret a României, scor 4-2, în etapa a doua a Grupei C de la Euro 2019.

"Eu doar îi încurajam. cei care erau foarte aproape şi veneau la tribuna oficială îi încurajam. Cred că aveau nevoie în anumite momente de această încurajare şi sunt sigur că auzindu-mi vocea, mulţi dintre ei au reacţionat. Suntem aici ca să-i ajutăm, să-i sprijinim, mai ales să-i ajutăm în momentele grele dintr-un meci", a declarat Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Remarcatul selecţionerului: "Ne-a ţinut în joc"

Selecţionerul a remarcat intervenţiile avute de Andrei Radu. "Dacă la meciul trecut, cei doi fundaşi centrali şi cei doi mijlocaşi au fost motorul echipei sau jucătorii care au dus greul cu Croaţia, astăzi (n.r. - vineri) Radu ne-a ţinut în joc. Nu a făcut altceva decât să dea posibilitatea coechipierilor să îl ajute şi să câştige acest meci, pentru că Radu este unul din liderii acestei generaţii şi a demonstrat-o în seara aceasta", a mai spus Contra.

Anglia - România 2-4. Victorie spectaculoasă pentru naţionala de tineret

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Echipa României a debutat cu victorie la competiţia din Italia şi San Marino, scor 4-1, cu naţionala Croaţiei, în timp ce Anglia a pierdut în ultimele minute meciul cu Franţa, scor 1-2.

În ultima etapă, la 24 iunie, vor avea loc meciurile: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00).

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare