Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul pentru care Stefan Radu a văzut roşu DIRECT în minutul 120+4! Românul nu s-a mai putut stăpâni după penalty-ul primit de Inter

VIDEO | Gestul pentru care Stefan Radu a văzut roşu DIRECT în minutul 120+4! Românul nu s-a mai putut stăpâni după penalty-ul primit de Intergalerie foto

Serie A

Comentarii

Lazio Roma s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după ce a trecut de Inter în sferturi, după executarea loviturilor de departajare.

După 90 de minute fără gol, au urmat două reprize de prelungiri nebune, în care Lazio a deschis scorul prin Immobile, în minutul 108 şi părea să fi tranşat calificarea.

La ultima fază a prelungirilor, Inter a primit însă un penalty controversat, după ce arbitrul a consultat sistemul VAR, în urma unui duel petrecut la marginea careului între Milinkovic-Savic şi Danilo D'Ambrosio.

Decizia centralului l-a scos din minţi pe românul Ştefan Radu, care a protestat vehement la adresa acestuia. Radu l-a înjurat pe Rosario Abisso, care i-a arătat direct cartonaşul roşu.



Icardi a transformat lovitura de pedeapsă, iar meciul a ajuns la penalty-uri, unde Lazio s-a impus, scor 4-3.

În semifinale, Lazio o va întâlni pe AC Milan.

La meci a fost prezent şi Cristian Chivu, care a urmărit confurntarea alături de foştii săi colegi de la Inter, Dejan Stankovic şi Marco Materazzi.

Afla mai multe despre: stefan radueliminare 

viewscnt
Articole similare