Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Getafe trece de Malaga şi are şanse tot mai mari să încheie turul de campionat în prima jumătate a clasamentului

VIDEO | Getafe trece de Malaga şi are şanse tot mai mari să încheie turul de campionat în prima jumătate a clasamentului

La Liga

Comentarii

Getafe şi Malaga au deschis etapa a 19-a din La Liga. Madrilenii s-au impus la limită, iar antrenorul oaspeţilor este la un pas de demitere.

75 de minute au aşteptat fanii lui Getafe până la golul favoriţilor în meciul cu Malaga. Cala a înscris cu capul după o fază fixă şi a păstrat toate punctele la Madrid.

Până atunci fusese o singură fază periculoasă, tot la poarta oaspeţilor. Molina a tras pe lângă poartă în startul partidei. În final, Bueno, intrat pe parcurs, a avut două oportunităţi la poarta lui Getafe, dar nu a reulşit să înscrie.

Nou promovata s-a impus cu 1-0 şi are şanse mari să termine turul de campionat în prima jumătate a clasamentului. La Malaga, sunt probleme. Cu doar trei victorii în 19 etape, Michel are zilele numărate pe banca echipei aflate pe penultimul loc în La Liga.

Afla mai multe despre: primera divisionla ligagetafemalaga,  

viewscnt
Articole similare