Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gheorghe Hagi, descumpănit după înfrângerea cu Hermannstadt: ”Când iei bătăile pe care le-am luat noi în ultimul timp...”

VIDEO | Gheorghe Hagi, descumpănit după înfrângerea cu Hermannstadt: ”Când iei bătăile pe care le-am luat noi în ultimul timp...”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi s-a arătat foarte dezamăgit de jocul arătat de echipa sa în înfrângerea cu FC Hermannstadt, scor 0-1, dar a refuzat să dea vina pe jucători, afirmând că este vorba, cel mai probabil, de oboseală acumulată pe parcursul campionatului.

”Echipa nu a fost proaspătă, nu am avut limpezimea şi prospeţimea pentru că atunci când ataci trebuie să ai mintea limpede, să desfaci, să iei deciziile care trebuie. Fără să fim limpezi la cap, picioarele, după aceea, nici ele nu au funcţionat bine din păcate. Cu toate că am încercat să ducem jocul, să îl facem cum trebuie. Bine că a venit vacanţa şi mergem în vacanţă.

Când iei bătăile pe care le-am luat noi în ultimul timp, bine că vine vacanţa şi vedem ce vom pregăti la anul, ce vom fi. Nu uitaţi că am zis că o să fie un an de suferinţă şi vom suferi probabil în continuare. Vedem ce vom face de la anul încolo.

Eu ştiu că am pierdut 3 meciuri, puncte multe, importante şi nu e bine. Acum îmi trebuie 2, 3, 4 zile de odihnă şi vedem ce decizii iau. Multe lucruri trebuie făcute şi schimbate.

Oboseală probabil, puţină oboseală. Meciuri grele, importante, am avut şi neşansă la Gaz Metan, am luat golul ăla în ultimul minut, după aceea au venit înfrângerile şi poate puţin confuzi”, a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viitorulhagiliga 1,  

viewscnt
Articole similare