Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gheorghe Hagi este precaut înaintea partidei cu FC Voluntari: "A schimbat toată faţa echipei. Trebuie să facem un meci complet"

VIDEO | Gheorghe Hagi este precaut înaintea partidei cu FC Voluntari: "A schimbat toată faţa echipei. Trebuie să facem un meci complet"

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari şi Viitorul Constanţa se întâlnesc luni, 6 iulie, de la ora 20:00, într-o partidă din etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1.

Viitorul Constanţa şi FC Voluntari sunt două dintre cele mai în formă formaţii din play-out şi ocupantele primelor două locuri în clasament. Constănţenii antrenaţi de Gheorghe Hagi sunt lideri, cu 34 de puncte, iar gândul lor este doar la sezonul viitor. Nu există emoţii pentru retrogradare, iar meciurile rămase sunt menite să-i arate lui Hagi cine-şi merită locul în lot şi din sezonul viiitor. 

Managerul tehnic al echipei, Gheorghe Hagi, este conştient că nu va fi deloc uşor împotriva unei formaţii transformate-n bine de Mihai Teja. FC Voluntari are cinci victorii în ultimele 5 partide din play-out, fiind singura echipă fără înfrângere după şapte runde.

"O deplasare dificilă, cu o echipă care este în formă, câştigă, rezultate foarte bune. Un joc consistent. Mihai Teja a schimbat toată faţa echipei, este foarte bine organizată, stă bine în teren, joacă fotbal, aşa că trebuie să facem un meci complet, să fim pregătiţi pentru ambele faze. Sper ca noi, pe tranziţie şi tot ce înseamnă fotbal, să fim echipa mai bună", a declarat Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare