Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gheorghe Hagi i-a călcat pe urme lui ”The Special One”. Regele a oferit explicaţia. Ce scria pe bileţelul primit de jucătorii Viitorului

VIDEO | Gheorghe Hagi i-a călcat pe urme lui ”The Special One”. Regele a oferit explicaţia. Ce scria pe bileţelul primit de jucătorii Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Bileţelul, o modă tot mai des întâlnită în lumea fotbalului. Hagi l-a imitat pe Mourinho şi le-a transmis informaţii utile jucătorilor săi, în minutul 65 al partidei de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, încheiată la egalitate, scor 0-0.

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a explicat pentru Telekom Sport cine a trimis acel bileţel şi ce informaţii conţinea: ”Cătălin Anghel, nu eu. Aşezarea la fazele fixe. Probabil le-a zis cum să joace şi cum să stea la faze fixe”, a afirmat ”Regele”.

Craiova a plecat doar cu un punct de pe terenul Viitorului. Puteau fi trei dacă bulgarul Zlatinski nu rata lovitura de la 11 metri obţinută de Mitriţă. A fost cel de-al patrulea penalty irosit de olteni în cele 28 de etape disputate din acest sezon.

Şi Hagi a avut motive de nemulţumire. Jucătorii săi au avut ocazii puţine şi au pus rar în pericol poarta oltenilor. Ianis a fost cel mai activ jucător din ofensiva Viitorului, însă lui Hagi nu i-au plăcut cum s-au încheiat acţiunile din atac. Viitorul a rămas şi fără Vînă pe final de meci, care a luat cartonaş roşu şi va lipsi etapa viitoare cu Astra. S-a terminat 0-0, iar Craiova rămâne pe locul al treilea, la un punct de FCSB.

Afla mai multe despre: viitorul constantaliga 1gica hagi,  

viewscnt
Articole similare