Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gheorghe Tadici, un nou derapaj! După ce şi-a înjurat jucătoarele acum câteva luni, antrenorul şi-a bruscat una dintre eleve la ultimul meci

VIDEO | Gheorghe Tadici, un nou derapaj! După ce şi-a înjurat jucătoarele acum câteva luni, antrenorul şi-a bruscat una dintre eleve la ultimul meci

Handbal

Comentarii

Gheorghe Tadici a atras din nou atenţie negativă asupra sa, după ce şi-a bruscat una dintre jucătoare la ultimul meci.

Gheorghe Tadici a intrat în atenţia presei din România în urmă cu câteva luni, în urma unui incident cu adevărat de necrezut la care a fost protagonist.

Antrenorul şi-a înjurat jucătoarele la un meci cu Rapid, după ce a considerat că acestea nu i-au ascultat cerinţele de ordin tactic.

Ca Pedeapsă, antrenorul a fost suspendat opt etape, revenind pe bancă doar la începutul acestei luni, pe şapte noiembrie.

"În legătură cu sesizarea domnului preşedinte Dedu Alexandru privind comportamentul domnului antrenor Gheorghe Tadici (HC Zalău), în Time-Out-ul jocului dintre HC Zalău şi CS Rapid Bucureşti disputat în cadrul Cupei României Fan Courier în data de 29.08.2021 la Brăila. Comisia văzând şi punctul de vedere al domnului profesor Tadici, hotăraşte:

- Sancţionarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu SUSPENDARE 8 (opt) etape, începând cu data de 08.09.2021 şi PENALITATE 1000 lei, termen de achitare 07.11.2021, pentru insulte, jigniri şi ameninţări aduse proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 şi 30.08.2021).", se arăta în decizia Comisiei de Disciplină.

Un nou derapaj al lui Gheorghe Tadici

Puţin peste două săptămâni a rezistat Tadici până să calce strâmb din nou, acest nou derapaj fiind unul fizic, nu verbal.

Antrenorul a fost suprins pe camere cum a bruscat-o pe Alexandra Vrabie, o extremă de doar 21 de ani de la CS Zalău. Incidentul a fost postat pe Facebook de pasgina ”Handbal Feminin”.

Acest nou derapaj vine la scurt timp după ce Tadici a afirmat că şi-ar fi cerut iertare în faţa echipei pentru înjurăturile adresate, căutând tot felul de scuze pentru a da vine pe eleve, mai degrabă decât să îşi asume faptele.

"Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în faţa echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greşelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet, am vorbit cu fetele şi mi-am cerut scuze.

Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minţi şi am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greşelilor acestor fete la 10-9.

Însă vreau să ştiţi şi care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat şi stresat emoţional, pe lângă faptul că am fost şi foarte obosit.

Vreau să ştiţi că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj.

Vă spun dumneavoastră cum le spun şi fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă şi nu ai înmormântare atunci când joci. Toţi trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanţă.

Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere”, declara Tadici, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: gheorghe tadici 

viewscnt
Articole similare