Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ghinion, numele tău e Neymar! Trei minute nebune pe Parc des Princes. Brazilianul a ţintit bara de două ori, Bayern a marcat imediat

VIDEO Ghinion, numele tău e Neymar! Trei minute nebune pe Parc des Princes. Brazilianul a ţintit bara de două ori, Bayern a marcat imediat

PSG

Comentarii

Brazilianul Neymar a făcut o primă repriză fantastică în faţa lui Bayern Munchen, dar a avut şi ghinion.

După primele 15 minute ale meciului, super starul parizienilor fusese faultat de patru ori, la fel de mult cât toţi ceilalţi jucători de pe teren.

Prestaţia senzaţională a început cu o pasă perfectă de gol pentru Mbappe, dar coechipierul lui Neymar a ratat ţinta în minutul 3. Neymar a ratat apoi singur cu Neuer, iar şutul său după o acţiune splendidă a fost de asemenea respins de portarul german.

După ce a cerut o lovitură de la 11 metri, Neymar s-a transformat în ghinionistul serii. Pentru început, a lovit bara transversală în minutul 36, după ce a driblat superb un adversar.

Peste alte două minute, acelaşi Neymar a scăpat aproape singur cu Neuer, dar bara l-a salvat pe portarul german.

Scăpată de cele trei minute în care Neymar putea marca de două ori, Bayern a lovit la faza imediat următoare. Moting a înscris în minutul 39 şi l-a făcut pe Neymar să-şi pună efectiv mâinile în cap. 

Neymar are cinci mingi trimise în bară în ultimele şapte meciuri din UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: neymarpsg 

viewscnt
Articole similare