Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ghinion pentru Mircea Lucescu. Dinamo Kiev a marcat la 0-0 în minutul 90+3, dar arbitrul a anulat reuşita lui Shaparenko

VIDEO Ghinion pentru Mircea Lucescu. Dinamo Kiev a marcat la 0-0 în minutul 90+3, dar arbitrul a anulat reuşita lui Shaparenko
Comentarii

Dinamo Kiev putea câştiga partida cu Benfica, dar centralul britanic, Anthony Taylor, a decis după consultarea VAR, că reuşita lui Shaparenko nu este regulamentară.

Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au crezut că au dat lovitura în minutul 90+3 al meciului cu Benfica Lisabona. Shaparenko a primit o minge în careu şi l-a învins pe Vlahodimos, dar după consultarea VAR, arbitrul Anthony Taylor a decis să nu valideze golul ucrainienilor.

Formaţia lui Lucescu a făcut un meci bun contra Benficăi. Portughezii au primit mingea însă nu au reuşit să profite şi de construcţie.

Extrem de bine organizată de Lucescu Sr, Dinamo Kiev a rezistat presiunii portugheze şi chiar a pus în pericol poarta lui Vlachodimos. Pe final, Dinamo Kiev putea da lovitura de graţie, dar în cele din urmă, partida s-a terminat la egalitate, 0-0.

În următoarea partidă a grupei, Dinamo Kiev joacă în deplasare cu Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare