Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ghinion teribil pentru Cristi Ganea! Titular în premieră la Athletic Bilbao, s-a accidentat şi a fost scos pe targă. Ce a păţit

VIDEO | Ghinion teribil pentru Cristi Ganea! Titular în premieră la Athletic Bilbao, s-a accidentat şi a fost scos pe targă. Ce a păţit

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea a fost favorizat de problemele de lot pe care le are Athletic Bilbao şi a fost pentru prima dată titular, în deplasarea de la Levante. A fost însă o seară plină de ghinion pentru fostul jucător al Viitorului.

Ganea n-a fost băgat în seamă de antrenor pe tot parcursul sezonului şi nu prinsese niciodată nici măcar lotul de ”18”. A debutat însă în Cupă (victorie cu 4-0 în faţa lui Huesca), la mijlocul săptămânii trecute, când a intrat în repriza a doua, iar cu Levante, în campionat, a început ca titular. Însă n-a fost o seară bună pentru Cristi Ganea.

Mai întâi, în prelungirile primei reprize, Cristi Ganea a provocat faultul din care Levante a deschis scorul. Jucătorul de 26 de ani a încercat să-i explice arbitrului că n-a fost fault, dar decizia a rămas.



Apoi, în minutul 47, Cristi Ganea s-a accidentat la un duel aerian. Fundaş stânga a acuzat o lovitură puternică şi două minute mai târziu a fost scos pe targă şi înlocuit.

Levante - Bilbao s-a terminat 3-0. Golurile au fost marcate de Chema (40+4), Campana (59) şi Roger (69).

Afla mai multe despre: cristi ganeaathletic bilbaolevanteprimerala liga 

viewscnt
Articole similare