Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ghinionul îl urmăreşte pe Olăroiu. Formaţia sa a ţinut în şah una dintre forţele campionatului din China, dar a fost egalată în prelungiri

VIDEO | Ghinionul îl urmăreşte pe Olăroiu. Formaţia sa a ţinut în şah una dintre forţele campionatului din China, dar a fost egalată în prelungiri
Comentarii

Echipa Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, remizat, duminică, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Guanghzou Evergrande, pregătită de Fabio Cannavaro, în etapa a noua a campionatului Chinei.

Pentru echipa lui Olăroiu au marcat Eder '66 şi Alex Teixeira ’61, iar pentru Guangzhou au înscris Gao '24 şi Wei Shiao '90+2 (penalty).

 

 

 

După ce etapa trecută a fost egalat în ultimul minut din penalty de Ferreira Carrasco, ghinionul a continuat şi în această rundă. Pe terenul echipei lui Cannavaro, Jiangsu a condus până în minutul 90+2 cu scorul de 2-1, moment în care gazdele au primit o lovitură de la 11 metri.

Jiangsu a jucat de la egal la egal cu o formaţie mult mai puternică, cei doi portari, Liu (de la gazde) şi Gu (de la Jiangsu) fiind nevoiţi să intervină de câte 4 ori decisiv, fiecare. Gazdele au avut în teren doar unul dintre brazilienii de top din lot, pe Paulinho, fostul jucător de la Barcelona.

Echipa lui Olăroiu ocupă locul şase în clasament, cu 14 puncte, iar Guangzhou este pe 3, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china,  

viewscnt
Articole similare