Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ghionea îi pune în gardă pe Hora, Stoian şi Matei: "Aşa va fi mereu la FCSB!"

VIDEO | Ghionea îi pune în gardă pe Hora, Stoian şi Matei: "Aşa va fi mereu la FCSB!"

Superliga

Comentarii

Sorin Ghionea a participat la turneul Legendele Capitalei, care a adus faţă în faţă jucători care au evoluat de-a lungul timpului la Steaua, Rapid, Dinamo şi Sportul Studenţesc şi a avut ocazia să joace din nou în tricoul roş-albastru.

La final, fostul fundaş a vorbit despre mutările realizate în această iarnă de FCSB, dar şi despre fostul său coleg, Nicolae Dică.

Fost căpitan al roş-albaştrilor, Ghionea le transmite lui Adrian Stoian, Florentin Matei şi Ioan Hora că trebuie să se aştepte şi la critici din partea patronului, dar că trebuie să găsească puterea să le depăşească.

"Să sperăm să sunt transferuri bune, să vedem cât de bine se vor integra jucătorii şi cum va încerca antrenorul Mihai Teja să pună în practică sistemele.

E clar că la Steaua (n.r. FCSB) întotdeauna o să fie presiune din partea patronului, o să ai presiunea rezultatelor, din partea suporterilor şi trebuie să treci peste ele şi să îţi atingi obiectivul propus.

Şi astăzi am vorbit cu el, nu e vorba să îşi revină, e un tip foarte puternic, nu are din ce să îşi revină. Eu cred că a avut rezultate notabile la Steaua, că e printre puţinii antrenori care au reuşit să se califice într-o primăvară europeană cu un meci sau două înainte, care a fost la o acţiune, la Iaşi, de a câştiga campionatul.

Totul în viaţă ţine şi de noroc. Eu am încredere în el şi sper că acolo unde va merge va face treabă şi mai bună decât a făcut la Steaua şi îşi va îndeplini acel vis de a fi unul dintre cei mai buni antrenori din România
", spune Sorin Ghionea.

Afla mai multe despre: sorin ghioneafcsbtransferurihorastoian 

viewscnt
Articole similare