Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Giafer a ajuns din greşeală într-o zonă cu fani FCSB şi a rămas mască. Ce a urmat pentru fundaşul lui Dinamo

VIDEO | Giafer a ajuns din greşeală într-o zonă cu fani FCSB şi a rămas mască. Ce a urmat pentru fundaşul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Tânărul Deniz Giafer a încurcat ieşirile şi a ajuns în zona în care se afla autocarul FCSB-ului. Fundaşul lui Dinamo a fost ironizat şi acesta le-a răspuns cu degetul mijlociu ridicat.

În vârstă de 20 de ani, Deniz Giafer a fost titularizat şi în derby-ul cu FCSB. În ciuda încărcăturii partidei, Dario Bonetti a ales să se bazeze pe el.

Deniz Giafer a avut o evoluţie destul de bună în prima parte a meciului, însă a avut de suferit imediat după ce Steliano Filip a fost eliminat.

La final, fundaşul român a avut parte de încă un episod neplăcut. Deniz Giafer a încurcat ieşirile şi a ajuns în zona în care se afla autocarul FCSB-ului.

Deniz Giafer, fundaşul lui Dinamo, a încurcat ieşirile şi a intrat într-un scurt conflict cu cei de la FCSB


La finalul partidei, mai mulţi suporteri ai FCSB-ului s-au adunat în zona în care jucătorii lui Edi Iordănescu erau aşteptaţi de autocar, pentru poze şi autografe.

Aflat la primul sezon în Liga 1, fundaşul dinamovist Deniz Giafer nu este prea obişnuit cu ieşirile de pe National Arena.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a ieşit pe calea de acces dedicată echipei gazdă şi a avut un scurt schimb de replici cu fanii FCSB-ului aflaţi în acea zonă.

Deniz Giafer a fost atenţionat de un reporter că a greşit ieşirea, spre uimirea acestuia, moment în care mai mulţi fani ai FCSB-ului l-au ironizat.

Giafer a răspuns tot cu o ironie, a făcut cale întoarsă şi le-a arătat degetul mijlociu celor care l-au ironizat.

În vârstă de 20 de ani, Deniz Giafer este una dintre marile speranţe ale lui Dinamo. Internaţional român de juniori, Giafer a jucat în toate cele 8 etape scurse până acum şi a avut evoluţii apreciate.

FCSB a câştigat cu 6-0 în faţa rivalei Dinamo, golurilor fiind marcate de Keşeru (26), Octavian Popescu (43), Vinicius (45+2), Cordea (pen. 45+7), Gheorghe (54) şi Miron (67).

Dinamo a avut însă om în minus încă din minutul 37, când Steliano Filip a văzut direct cartonaş roşu după un fault discutabil asupra lui Vali Gheorghe.

Afla mai multe despre: deniz giafer 

viewscnt
Articole similare